Xiaomi Redmi Note 9 Pro için şarj önerisi

Quarins

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus prime b450 m k-II ,ryzen 5 3500x , sapphire pulse rx 570 , silicon power turbine 2x8 ram ,GB-L05B kasa kodu ,550w psu
Son düzenleyen: Moderatör:
Xiaomi'nin sitesinde 329.90 burada 230? Nasıl oluyor teşekkür ederim.
Yanlış bilgi hocam, TEKNOYAL diye bir satıcı satıyor ve yorumları pek iyi değil gibi.
Fakat çakma ürün olsa bile arada Hepsiburada olduğundan sıkıntı çıkaramayıp iade ettirirsiniz. Yine de sizin yerinizde olsasydım almazdım.
Alacaksanız aldıktan sonra kontrol edin. Çakma ürün diye iade edersiniz sorun olursa.

Yanlış bilgi hocam, TEKNOYAL diye bir satıcı satıyor ve yorumları pek iyi değil gibi.
Fakat çakma ürün olsa bile arada Hepsiburada olduğundan sıkıntı çıkaramayıp iade ettirirsiniz. Yine de sizin yerinizde olsasydım almazdım.
Alacaksanız aldıktan sonra kontrol edin. Çakma ürün diye iade edersiniz sorun olursa.
Şu yazıyı görünce resmi sandım oraya hiç dikkat etmedim haklısınız hocam.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-08-19 014442.png
    Ekran görüntüsü 2023-08-19 014442.png
    968 bayt · Görüntüleme: 37
Yanlış bilgi hocam, teknoyal diye bir satıcı satıyor ve yorumları pek iyi değil gibi.

Bilgi için teşekkür ederim ama orijinal olup olmadığının nasıl anlayacağım?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı