Xiaomi Redmi Note 9 Pro vs 10s

Akay Uzun

Hectopat
Telefon alacağım ama tam karar veremedim önceliğim düzgün bir kamera performansı sunması ayrıca alırsam 128 GB modelini alacağım ikisi de özellik olarak yakın gözüküyor. Hangisini alayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon alacağım ama tam karar veremedim önceliğim düzgün bir kamera performansı sunması ayrıca alırsam 128 GB modelini alacağım ikisi de özellik olarak yakın gözüküyor. Hangisini alayım?
Önceliğin aşırı aşırı anlamda kamera değilse Note 9 Pro al. Kameraysa Note 10S al.

Ama yazılım desteği diyorsan muhtemelen Note 9 Pro Android 12 alacak ve desteği bitirilecek.
Android 10 ile çıkmıştı. Belki 13 de alabilir ileride.

Note 10S Android 11 ile çıktı, muhtemelen en son da çıktığı zaman Android 13 alacak.

Performansları birbirlerine çok yakın. Note 9 Pro ekran renk kontrastı olarak daha yüksek.
Helio G95 daha performanslı görünüyor. Yani Note 10S daha performaslı görünmekte.

Redmi Note 8 Pro kullanıcısı olarak konuşuyorum bu arada. İki cihazda benim cihazımın üstünde kalibrede. İki cihazı da yakından gördüm bu arada.

Önceliğin aşırı aşırı anlamda kamera değilse Note 9 Pro al. Kameraysa Note 10s al.

Ama yazılım desteği diyorsan muhtemelen Note 9 Pro Android 12 alacak ve desteği bitirilecek.
Android 10 ile çıkmıştı. Belki 13 de alabilir ileride.

Note 10s Android 11 ile çıktı, muhtemelen en son da çıktığı zaman Android 13 alacak.

Performansları birbirlerine çok yakın. Note 9 Pro ekran renk kontrastı olarak daha yüksek.
Helio G95 daha performanslı görünüyor. Yani Note 10s daha performanslı görünmekte.

Redmi Note 8 Pro kullanıcısı olarak konuşuyorum bu arada. İki cihazda benim cihazımın üstünde kalibrede. İki cihazı da yakından gördüm bu arada.

Manzara fotoğrafları falan çekmek aşırı hoşuma gidiyor oyun konusunda sadece can sıkıntısını gidermek için oynuyorum Note 10s alacağım o zaman teşekkürler.

Manzara fotoğrafları falan çekmek aşırı hoşuma gidiyor oyun konusunda sadece can sıkıntısını gidermek için oynuyorum. Note 10s alacağım o zaman teşekkürler.
Ama yine de Youtube üzerinden inceleme videolarını izle. Yanlış yönlendirme yapmayı hiç istemem.
@Akay Uzun

Helio G95 daha performanslı görünüyor. Yani Note 10S daha performaslı görünmekte.
Ekran olarak arada dağlar kadar fark var. En önemlisi Note 10S AMOLED ekran.

Note 10S ekran, batarya, hızlı şarj, güncelleme desteği, hafiflik, incelik ve arka kamera olarak da biraz daha iyi.

Ekran olarak arada dağlar kadar fark var. En önemlisi Note 10S AMOLED ekran.

Note 10S ekran batarya, hızlı şarj, güncelleme desteği, hafiflik, incelik ve arka kamera olarak da biraz daha iyi.
Hocam yazılım konusunu açıklamıştım.
AMOLED olduğunu bilmiyordum sizden öğrendim.

Arkadaş doğru bir tercih yapmış o zaman. Hayırlı olsun arkadaşa.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı