Xiaomi Redmi Note 9 Pro'ya MIUI12 güncellemesi yapılmalı mı?

Merhaba arkadaşlar ben bir şey sormak ıstiyorum. Ben Xiaomi Redmi Note 9Pro 128 GB telefon aldım ve MIUI12 güncellemesi geldi telefonuma güncellemeyi yapsam mı yapmasam mı çok kararsız kaldım. Sebebi ise ınternet'te MIUI12 güncellemesi yapanlar telefonlarında sorun oluştuğunu yazmışlar ben de bu şeyleri okuduğum için MIUI12 güncellemesini yapıp yapmamakta çok kararsız kaldım. Telefonlarının sarjları hızlı bittiğini yazmışlar sonra yavaşlama ve kasma olduğunu falan yazmışlar. Bu yazıları okuduğum için MIUI12 güncellemesini yapıp yapmamakta çok kararsızım. Bana yardımcı olabilir misiniz?

Poco X3 kullamıyorum MIUI 12.0.4'de hiçbir sıkıntı yaşamadım.
 
Merhaba arkadaşlar ben bir şey sormak ıstiyorum. Ben Xiaomi Redmi Note 9Pro 128 GB telefon aldım ve MIUI12 güncellemesi geldi telefonuma güncellemeyi yapsam mı yapmasam mı çok kararsız kaldım. Sebebi ise Internet'te MIUI12 güncellemesi yapanlar telefonlarında sorun oluştuğunu yazmışlar ben de bu şeyleri okuduğum için MIUI12 güncellemesini yapıp yapmamakta çok kararsız kaldım. Telefonlarının sarjları hızlı bittiğini yazmışlar sonra yavaşlama ve kasma olduğunu falan yazmışlar. Bu yazıları okuduğum için MIUI12 güncellemesini yapıp yapmamakta çok kararsızım. Bana yardımcı olabilir misiniz?
Şuanlık optimizasyonu iyi ayarlamamış olabilirler. Nasıl sorunların oluşacağını ancak deneyerek görebilirsin. Bence biraz araştır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı