Xiaomi Redmi Note 9 su geçirir mi?

Kronik

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar. 1 hafta önce satın aldığım Xiaomi Redmi Note 9 markalı telefona, yaklaşık yarım saat önce cappy şeftali meyve suyu döküldü. Telefonu alırken su geçirir mi geçirmez mi diye sormadım, hiçbir bilgim yok bu konu hakkında. Aranızda bilen var mı su geçirir mi geçirmez mi? Ayrıca telefona su döküldükten hemen sonra bir tabağa telefonu koyup üstüne pirinç attım. Yapmam gereken başka bir şey var mı?

Hocam, rahat olun. Sıçramalara karşı olarak var.

Cevaplar için çok teşekkür ediyorum. Videolardan izlediğim kadarıyla ekran üstüne dökülen su, özel bir teknoloji sayesinde ekrandan kayıp gidiyor. Umarım telefonun içine geçmemiştir su. Ayrıca şunuda sormak istiyorum. telefonu 24 saat pirinç içinde bekletmek yeterlimidir ve içindeki suyu tamamen götürür mü ?

Dün Not 9 u cebimden kar yığınına düşürdüm telefonu yaklaşık 3 dkk sonra buldum . Direk suya düşmedi tabi ama bulduğumda ve bulduktan sonra herhangi bir sıkıntı yaşamadım . Ayrıca kullandığım telefon kılıfının şarj giriş yerini koruma kapağı var . O yüzden de içim ayriyetten rahat .

Herkese merhabalar. 1 hafta önce satın aldığım Xiaomi Redmi Note 9 markalı telefona, yaklaşık yarım saat önce cappy şeftali meyve suyu döküldü. Telefonu alırken su geçirir mi geçirmez mi diye sormadım, hiçbir bilgim yok bu konu hakkında. Aranızda bilen var mı su geçirir mi geçirmez mi? Ayrıca telefona su döküldükten hemen sonra bir tabağa telefonu koyup üstüne pirinç attım. Yapmam gereken başka bir şey var mı?

Bugün suyun icine biraktim telefonu ve su gecirmez aradan 8 saat gecti ve hâlâ bir şey olmadi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı