Emir3566 Decapat Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 45 7 Mart 2021 #1 İki telefon arasında kararsız kaldım. Başka telefon önermezseniz sevinirim. Telefonda pek fazla oyun oynayan birisi değilim.
İki telefon arasında kararsız kaldım. Başka telefon önermezseniz sevinirim. Telefonda pek fazla oyun oynayan birisi değilim.
E Eren Karsli Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #2 Note 9 Pro daha iyi.
Emir3566 Decapat Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 45 7 Mart 2021 #3 Eren Karsli dedi: Note 9 Pro daha iyi. Genişletmek için tıkla... Bütçemi biraz aşıyor. İkisi arasında değerlendirme yapabilir misin? Eren Karsli dedi: Note 9 Pro daha iyi. Genişletmek için tıkla... Note 9 s alabilirim. Bütçem daha uygun. Note 8 Pro ile Note 9 s arasında seçim yapsan seçimin hangi yönde olurdu.
Eren Karsli dedi: Note 9 Pro daha iyi. Genişletmek için tıkla... Bütçemi biraz aşıyor. İkisi arasında değerlendirme yapabilir misin? Eren Karsli dedi: Note 9 Pro daha iyi. Genişletmek için tıkla... Note 9 s alabilirim. Bütçem daha uygun. Note 8 Pro ile Note 9 s arasında seçim yapsan seçimin hangi yönde olurdu.
E Eren Karsli Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #4 Xiaomi Redmi Note 8 Pro (128 GB) - Xiaomi Redmi Note 9 Pro (128 GB) Karşılaştırması - Epey Epey - Xiaomi Redmi Note 8 Pro (128 GB) - Xiaomi Redmi Note 9 Pro (128 GB) özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com Bu link üzerinden ikisini de karşılaştırabilirsin.
Xiaomi Redmi Note 8 Pro (128 GB) - Xiaomi Redmi Note 9 Pro (128 GB) Karşılaştırması - Epey Epey - Xiaomi Redmi Note 8 Pro (128 GB) - Xiaomi Redmi Note 9 Pro (128 GB) özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com Bu link üzerinden ikisini de karşılaştırabilirsin.
S snezyswrd Hectopat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 174 7 Mart 2021 #5 Aralarında inanılmaz bir fark yok note 9 pro ekran ve pil olarak bir tık üst diye biliyorum. Görünüşe göre bile seçme şansınız var aslında.
Aralarında inanılmaz bir fark yok note 9 pro ekran ve pil olarak bir tık üst diye biliyorum. Görünüşe göre bile seçme şansınız var aslında.
Emir3566 Decapat Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 45 7 Mart 2021 #6 snezyswrd dedi: Aralarında inanılmaz bir fark yok Note 9 Pro ekran ve pil olarak bir tık üst diye biliyorum. Görünüşe göre bile seçme şansınız var aslında. Genişletmek için tıkla... Telefonlardan pek anlayan biri değilim. Ama bazı konularda Note 9 kötülenmiş aralarında pek fark yok ise Note 9 ya da Note 9 s almak istiyorum daha iyi duruyorlar.
snezyswrd dedi: Aralarında inanılmaz bir fark yok Note 9 Pro ekran ve pil olarak bir tık üst diye biliyorum. Görünüşe göre bile seçme şansınız var aslında. Genişletmek için tıkla... Telefonlardan pek anlayan biri değilim. Ama bazı konularda Note 9 kötülenmiş aralarında pek fark yok ise Note 9 ya da Note 9 s almak istiyorum daha iyi duruyorlar.
E Eren Karsli Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #7 POCO X 3 vs Note 9 Pro karşılaştırılması. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
POCO X 3 vs Note 9 Pro karşılaştırılması. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Emir3566 Decapat Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 45 7 Mart 2021 #8 Eren Karsli dedi: POCO X 3 vs Note 9 Pro karşılaştırılması. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Emir3566 dedi: Başka telefon önermezseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Konumun içeriğini tam olarak okumanı öneririm.
Eren Karsli dedi: POCO X 3 vs Note 9 Pro karşılaştırılması. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Emir3566 dedi: Başka telefon önermezseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Konumun içeriğini tam olarak okumanı öneririm.
E Eren Karsli Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #9 Emir3566 dedi: Konumun içeriğini tam olarak okumanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Başka bir konuya yolayacaktım kusura bakma.
Emir3566 dedi: Konumun içeriğini tam olarak okumanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Başka bir konuya yolayacaktım kusura bakma.
Shenzhenn Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 2.041 Makaleler 1 Çözümler 6 7 Mart 2021 #10 İkisi arasından Note 8 Pro, başka cihaz önermeyin demişsiniz ama ben Realme 7 öneririm. Bu demiş olduğunuz cihazlardan çok daha iyi.
İkisi arasından Note 8 Pro, başka cihaz önermeyin demişsiniz ama ben Realme 7 öneririm. Bu demiş olduğunuz cihazlardan çok daha iyi.