Dead Internet Theory
Kilopat
- Makaleler
- 3
İkisi arasından Note 8 Pro, başka cihaz önermeyin demişsiniz ama ben Realme 7 öneririm. Bu demiş olduğunuz cihazlardan çok daha iyi.
Neden başka cihazların önerilmesini istemiyorsunuz? Note 8-9 ile aynı fiyat bandında, hatta çok daha ucuza alınacak telefonlar var. Eğer zaruri bir durumunuz yok ise detaylı karşılaştırma videolarını izlemenizi öneririm.
Xiaomi Note 9S Kronik sorunlu bir cihaz. Realme 7'nin nesini beğenmediniz?Realme 7'yi pek beğenmedim peki Realme 7 yerine Note 9 s nasıl olur?
Xiaomi Note 9S kronik sorunlu bir cihaz. Realme 7'nin nesini beğenmediniz?
Görüntü olarak bence iyi, zaten büyük ihtimal kılıf ile kullanacaksınız. Uzun süre kullacağınızdan dolayı iyi bir yazılıma sahip cihaz tercih etmenizi tavsiye ederim.Görüntüsü pek hoşuma gitmedi. 9S'in ne gibi kronik sorunları var. Ben Note 9 ya da Note 9 s almak istiyordum görüntüsü çok hoşuma gitti. Pek oyun oynayan biri değilim söylediklerimden hangisi daha iyi.
Görüntü olarak bence iyi, zaten büyük ihtimal kılıf ile kullanacaksınız. Uzun süre kullacağınızdan dolayı iyi bir yazılıma sahip cihaz tercih etmenizi tavsiye ederim.
Redmi Note 9S Alınır mı?
Herkese öncelikle selamın aleyküm her şey için teşekkür ederim; telefonda aradığım özellik: 1 ile 1.5 günü çıakracak bir batarya,sosyal medya yani günlük işlerimi halledecem oyun oynayan birisi değilim sosyal medya için az çok iyi bir kamera istiyorum ve en fazla istediğim en az 3 4 sene...forum.donanimarsivi.com
Xiaomi Redmi Note 9'un Yeni Sorunları Nasıl Onarılır
Redmi Note 9, Redmi Note 9S ve Redmi Note 9 Pro gibi Xiaomi orta sınıfına yeni akıllı telefonların gelmesiyle birlikte, sunacak ve cilalayacak çok şeyi olan bir dizi cihazla tanışma fırsatı bulduk. Daha önce, ilk başarısızlıkları ve sorunları çözmeyi başardık.itigic.com
Ek olarak eski sürümlerinde kamerasına toz giriyor diye biliyorum.
Çoğu kişi o kısımları beğenir aslında, kılıf ile kullanırsanız sorun olmayacaktır. Şikayetvar sitesine bakarsanız Realme'nin iyi bir garantiye sahip olduğunu görebilirsiniz.Realme 7 pek içime sinmemişti fakat incelemeleri falan izleyince daha güzel olduğunu anladım. Fakat belirtmiş olduğum yerin farklılığı biraz sinirimi bozdu. Hiç Realme 7 kullanan tanıdığım yok, garanti sürecinde sıkıntı yaşar mıyım?
Çoğu kişi o kısımları beğenir aslında, kılıf ile kullanırsanız sorun olmayacaktır. Şikayetvar sitesine bakarsanız Realme'nin iyi bir garantiye sahip olduğunu görebilirsiniz.
Kronik sorunlu falan değil, bilmeden konuşmamanızı tavsiye ederim. Yakınımda var ve yağ gibi telefon, hiç sorun yaşamadı. Dediğiniz kameraya toz kaçma 9 Pro'da var.Xiaomi Note 9S kronik sorunlu bir cihaz.
İki telefon da başınızı ağrıtır, X3 NFC alın.Büyük ihtimalle Realme 7 alacağım. Note 8 Pro ile aralarında ne gibi farklar var?
Bana göre en büyük fark olarak yazılım var, Xiaomi her ne kadar kağıt üzerinde iyi gözüksede yazılım olmadıktan sonra hiçbir anlamı kalmıyor. Realme 7'de 90 Hz bir ekran, 30W hızlı şarj ve güzel bir yazılım bulunuyor.Büyük ihtimalle Realme 7 alacağım. Note 8 Pro ile aralarında ne gibi farklar var.
Kronik sorunlu falan değil, bilmeden konuşmamanızı tavsiye ederim. Yakınımda var ve yağ gibi telefon, hiç sorun yaşamadı. Dediğiniz kameraya toz kaçma 9 Pro'da var.
İki telefon da başınızı ağrıtır, X3 NFC alın.
Poco X3 NFC 64 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Poco X3 NFC 64 GB fiyatları 6.732,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Poco X3 NFC 64 GB özelliklerini incele, 14 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
Havalı kullanıcı cihazı kullanıyordu, kameraya toz kaçıyor.Kronik sorunlu falan değil, bilmeden konuşmamanızı tavsiye ederim. Yakınımda var ve yağ gibi telefon, hiç sorun yaşamadı. Dediğiniz kameraya toz kaçma 9 Pro'da var.
İki telefon da başınızı ağrıtır, X3 NFC alın.
Poco X3 NFC 64 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Poco X3 NFC 64 GB fiyatları 6.732,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Poco X3 NFC 64 GB özelliklerini incele, 14 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com