İyi günler. Geçen günlerde Xiaomi Redmi Note 9 aldım alalı 3 gün oluyor bu gün durduk yere Wi-Fi'ye bağlanmamaya başladı basıyorum bağlanmıyor. Yardım edebilecek biri var mı?
1 kez yeniden başlatmıştım yine olmamıştı sonra kapat yaptım yine olmuyor malesefTam emin değilim ama bug olmuş olabilir mesela bende Redmi Note 8 var arada bir kamera açılmıyordu bende telefonu yeniden başlatıyordum böyle bir dene istersen.
hata vermiyor basıyorum bağlanıyor diyor bağlanmıyor.Verdiği hata? Kimlik doğrulama sorunu? Bağlı internet yok? Hangisi ya da başka bir tane mi?
1 Kez yeniden başlatmıştım yine olmamıştı sonra kapat yaptım yine olmuyor maalesef.
3. günden direk boş yere yandık desenize ya.
tek şansım internetten biraz daha araştırmak. Yine yapamassam sıfırlama yada direk hard reset. son çare garanti.O zaman ne yazık ki garanti yolu gözüküyor.
annemde redmi note 7 var sorun yok hiç onda. annemin kuzeni de xiaomi kullanıyor çok memnunlar aslında xiaomiyi çok seviyorum ama redmi note 9 tam bi rezalet :dXiaomi bu ne yazık ki tam pişman olmalık marka.
annemde redmi note 7 var sorun yok hiç onda. annemin kuzeni de xiaomi kullanıyor çok memnunlar aslında xiaomiyi çok seviyorum ama redmi note 9 tam bi rezalet :dXiaomi bu ne yazık ki tam pişman olmalık marka.
Tek şansım internetten biraz daha araştırmak. Yine yapamassam sıfırlama ya da direk hard reset. Son çare garanti.
Annemde Redmi Note 7 var sorun yok hiç onda. Annemin kuzeni de Xiaomi kullanıyor çok memnunlar aslında Xiaomi'yi çok seviyorum ama Redmi Note 9 tam bir rezalet :d.
Annemde Redmi Note 7 var sorun yok hiç onda. Annemin kuzeni de Xiaomi kullanıyor çok memnunlar aslında Xiaomi'yi çok seviyorum ama Redmi Note 9 tam bir rezalet :d.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.