Xiaomi Redmi Note 9 Wi-Fi bağlanmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

S1Lver

Hectopat
Makaleler
1
İyi günler. Geçen günlerde Xiaomi Redmi Note 9 aldım alalı 3 gün oluyor bu gün durduk yere Wi-Fi'ye bağlanmamaya başladı basıyorum bağlanmıyor. Yardım edebilecek biri var mı?

Ayarlardan girmeyi deneyin. Olmaz ise telefonu yeniden başlatmayı deneyin. Eğer bunlar da işe yaramadıysa tüm güncellemeleri yapmayı deneyin mobil veri ile. Ve eğer ki bunlarda olmaz ise verileri yedekleyip telefona hard reset atın.

İyi günler. Geçen günlerde Xiaomi Redmi Note 9 aldım alalı 3 gün oluyor bu gün durduk yere Wi-Fi'ye bağlanmamaya başladı basıyorum bağlanmıyor. Yardım edebilecek biri var mı?

Tam emin değilim ama bug olmuş olabilir mesela bende Redmi Note 8 var arada bir kamera açılmıyordu bende telefonu yeniden başlatıyordum böyle bir dene istersen.

Tam emin değilim ama bug olmuş olabilir mesela bende Redmi Note 8 var arada bir kamera açılmıyordu bende telefonu yeniden başlatıyordum böyle bir dene istersen.
1 kez yeniden başlatmıştım yine olmamıştı sonra kapat yaptım yine olmuyor malesef
Verdiği hata? Kimlik doğrulama sorunu? Bağlı internet yok? Hangisi ya da başka bir tane mi?
hata vermiyor basıyorum bağlanıyor diyor bağlanmıyor.

O zaman ne yazık ki garanti yolu gözüküyor😢.
tek şansım internetten biraz daha araştırmak. Yine yapamassam sıfırlama yada direk hard reset. son çare garanti.
Xiaomi bu ne yazık ki tam pişman olmalık marka.
annemde redmi note 7 var sorun yok hiç onda. annemin kuzeni de xiaomi kullanıyor çok memnunlar aslında xiaomiyi çok seviyorum ama redmi note 9 tam bi rezalet :d
Xiaomi bu ne yazık ki tam pişman olmalık marka.
annemde redmi note 7 var sorun yok hiç onda. annemin kuzeni de xiaomi kullanıyor çok memnunlar aslında xiaomiyi çok seviyorum ama redmi note 9 tam bi rezalet :d

Tek şansım internetten biraz daha araştırmak. Yine yapamassam sıfırlama ya da direk hard reset. Son çare garanti.

Annemde Redmi Note 7 var sorun yok hiç onda. Annemin kuzeni de Xiaomi kullanıyor çok memnunlar aslında Xiaomi'yi çok seviyorum ama Redmi Note 9 tam bir rezalet :d.

Annemde Redmi Note 7 var sorun yok hiç onda. Annemin kuzeni de Xiaomi kullanıyor çok memnunlar aslında Xiaomi'yi çok seviyorum ama Redmi Note 9 tam bir rezalet :d.

Muhtemelen Xiaomi'nin en iyi ürünü Mi Band :D.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı