Kokona Shiki
Terapat
- Makaleler
- 7
Asıl size ne oluyor? Neden her konuda Realme 7? Ben bu soruyu daha önce de sordum cevap alamadım.Hocam size ne oluyorsize bir şey demedim ben Realme 7'nin bataryası düşük deyip 9S öneren arkadaşa dedim.
Kaç defa kanıtlarını attım size, Xiaomi tavsiye etmiyorum, yazılımı rezalet. Peki, ben de size şöyle bir soru sorayım, neden her konuda Xiaomi Poco X3 önerip Realme 7'ye sallıyorsunuz? Ben önermenizde değilim, siz benim önermiş olduğum cihazı kötüleyip ön yargı oluşturursanız karşı çıkmak zorundayım.Asıl size ne oluyor? Neden her konuda Realme 7? Ben bu soruyu daha önce de sordum cevap alamadım.
Yani anlamadım gitti ezber öneri yapmayın bari.
Asıl size ne oluyor? Neden her konuda Realme 7? Ben bu soruyu daha önce de sordum cevap alamadım.
Yani anlamadım gitti ezber öneri yapmayın bari.
Daha iyi olanları var belki? Realme 7 fiyatına göre çok iyi bir cihaz değil zaten.Xiaomi'nin güzel telefonlarına güzel derim ama sizin Realme düşmanlığınız var iyi olan bir telefonu neden önermeyelim herkese sırf aynı olmasın diye farklı kötü telefonlar mı önerelim sadece sizin istediklerinizimi önerelim?
Kendisi Xiaomi Note 9S kullanıyor zaten, Realme 7 varken Xiaomi Note 9S alınmaz.Daha iyi olanları var belki? Realme 7 fiyatına göre çok iyi bir cihaz değil zaten.
Xiaomi Redmi Note 9S / 9 Pro review
The Redmi Note 9S has one square bump at the back that houses all four cameras. The arrangement is familiar, in fact, it is the same as on the Redmi Note...www.gsmarena.com
Realme 7 review
The Realme 7 has four rear cameras, and they are similar to what you'd find on the Realme 6 and 7 Pro - a high-res primary snapper, an ultrawide shooter,...www.gsmarena.com
Hepsini okuduktan sonra yorum yapın derim.
Daha iyi olanları var belki? Realme 7 fiyatına göre çok iyi bir cihaz değil zaten.
Xiaomi Redmi Note 9S / 9 Pro review
The Redmi Note 9S has one square bump at the back that houses all four cameras. The arrangement is familiar, in fact, it is the same as on the Redmi Note...www.gsmarena.com
Realme 7 review
The Realme 7 has four rear cameras, and they are similar to what you'd find on the Realme 6 and 7 Pro - a high-res primary snapper, an ultrawide shooter,...www.gsmarena.com
Atma Ziya.Hocam bir de Qualcomm işlemciler çok kötü ben bir keresinde LG G2 mini kullanmıştım kasıyordu anlatabiliyor muyum?
GSMArena bile testlerinde eksi noktalarını söylemiş, ısrarla çok iyi diyorlar.Xiaomi Redmi Note 9S / 9 Pro review
Realme 7 review
Kendim kullandım, gayet de güzel bir arayüz. Tek sorunu reklam, onu da birkaç debloat işlemi ile halledebiliyorsunuz.Kaç defa kanıtlarını attım size, Xiaomi tavsiye etmiyorum, yazılımı rezalet.
Ghost touch sorunu, Mediatek işlemci ve Realme UI'ın kötü olması bile yeterli sebepler. Üstüne X3'te 6K mAh pil var.Peki, ben de size şöyle bir soru sorayım, neden her konuda Xiaomi Poco X3 önerip Realme 7'ye sallıyorsunuz?
Niye? O Mediatek işlemcili, birkaç dakika daha hızlı şarj oluyor diye övdüğünüz ama 5K mAh pilli, ghost touch sorunlu atığı mı almalı? GüldümKendisi Xiaomi Note 9S kullanıyor zaten, Realme 7 varken Xiaomi Note 9S alınmaz.
*En iyi atık.Realme 7 o fiyata alınabilecek en iyi cihaz.
G2 Mini kullanmışsınız, firmanın en alt çipsetlerinden biri. Ek olarak LG UX pek iyi değil. Mediatek alıp, 3-4 yıl sonra ROM bulamamaktan iyidir.Hocam bir de Qualcomm işlemciler çok kötü ben bir keresinde LG G2 Mini kullanmıştım kasıyordu anlatabiliyor muyum?
Oraya iki tane kaynak attım, tamamını okuyun dedim. Anlaşılan okumamışsınız. Tabii işinize gelmiyor. Sizin boş yorumlarınız ile uğraşacak kadar zamanım yok. Düzgün bir neden sunmadınız hala. Bu telefonu her konuya önerecek kadar ne özelliği var?Hocam yazdıklarımızın tamamını okumuyorsanız sizde aslında savunduğunuz arkadaştan pek farkınız yok demektir işinize gelince cevap veriyorsunuz işinize gelince okuyorsunuz falan.
Benim neden durduk yere Xiaomi'ye düşmanlığım olsun herkes şahit bende çok fazla Xiaomi telefon önerdim ama sırf siz sevmiyorsunuz veya kendim kullanıyorum diye 9S önerecek değilim.
Realme 7'ye kötü demenizin sebebi nedir acaba?
Hocam bir de Qualcomm işlemciler çok kötü ben bir keresinde LG G2 mini kullanmıştım kasıyordu anlatabiliyor muyum?
Oraya iki tane kaynak attım, tamamını okuyun dedim. Anlaşılan okumamışsınız. Tabii işinize gelmiyor. Sizin boş yorumlarınız ile uğraşacak kadar zamanım yok. Düzgün bir neden sunmadınız hala. bu telefonu her konuya önerecek kadar ne özelliği var?
Niye? O MediaTek işlemcili, birkaç dakika daha hızlı şarj oluyor diye övdüğünüz ama 5K mAh pilli, Ghost touch sorunlu atığı mı almalı? Güldüm
Atma ziya.