Xiaomi Redmi Note 9S 128 GB alınır mı?

Bütçe
3000+-200
Hocam size ne oluyor :D size bir şey demedim ben Realme 7'nin bataryası düşük deyip 9S öneren arkadaşa dedim.
Asıl size ne oluyor? Neden her konuda Realme 7? Ben bu soruyu daha önce de sordum cevap alamadım.

Yani anlamadım gitti ezber öneri yapmayın bari.

Asıl size ne oluyor? Neden her konuda Realme 7? Ben bu soruyu daha önce de sordum cevap alamadım.

Kaç defa kanıtlarını attım size, Xiaomi tavsiye etmiyorum, yazılımı rezalet. Peki, ben de size şöyle bir soru sorayım, neden her konuda Xiaomi Poco X3 önerip Realme 7'ye sallıyorsunuz? Ben önermenizde değilim, siz benim önermiş olduğum cihazı kötüleyip ön yargı oluşturursanız karşı çıkmak zorundayım.

:D Xiaomi'nin güzel telefonlarına güzel derim ama sizin Realme düşmanlığınız var iyi olan bir telefonu neden önermeyelim herkese sırf aynı olmasın diye farklı kötü telefonlar mı önerelim sadece sizin istediklerinizimi önerelim?

:D Xiaomi'nin güzel telefonlarına güzel derim ama sizin Realme düşmanlığınız var iyi olan bir telefonu neden önermeyelim herkese sırf aynı olmasın diye farklı kötü telefonlar mı önerelim sadece sizin istediklerinizimi önerelim?
Daha iyi olanları var belki? Realme 7 fiyatına göre çok iyi bir cihaz değil zaten.

Hepsini okuduktan sonra yorum yapın derim.

Daha iyi olanları var belki? Realme 7 fiyatına göre çok iyi bir cihaz değil zaten.

Kendisi Xiaomi Note 9S kullanıyor zaten, Realme 7 varken Xiaomi Note 9S alınmaz.
Realme 7 o fiyata alınabilecek en iyi cihaz.

Son düzenleme:

Hocam yazdıklarımızın tamamını okumuyorsanız sizde aslında savunduğunuz arkadaştan pek farkınız yok demektir işinize gelince cevap veriyorsunuz işinize gelince okuyorsunuz falan.
Benim neden durduk yere Xiaomi'ye düşmanlığım olsun herkes şahit bende çok fazla Xiaomi telefon önerdim ama sırf siz sevmiyorsunuz veya kendim kullanıyorum diye 9S önerecek değilim.
Realme 7'ye kötü demenizin sebebi nedir acaba?
Hocam bir de Qualcomm işlemciler çok kötü ben bir keresinde LG G2 mini kullanmıştım kasıyordu anlatabiliyor muyum?

Dosya Ekleri

• 20210313_134212.jpg
    20210313_134212.jpg
    32,9 KB · Görüntüleme: 31
  • 20210313_134218.jpg
    20210313_134218.jpg
    72,1 KB · Görüntüleme: 43
  • 20210313_134225.jpg
    20210313_134225.jpg
    45,6 KB · Görüntüleme: 37
  • 20210313_134238.jpg
    20210313_134238.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 30

GSMArena bile testlerinde eksi noktalarını söylemiş, ısrarla çok iyi diyorlar.
Kaç defa kanıtlarını attım size, Xiaomi tavsiye etmiyorum, yazılımı rezalet.
Kendim kullandım, gayet de güzel bir arayüz. Tek sorunu reklam, onu da birkaç debloat işlemi ile halledebiliyorsunuz.
Peki, ben de size şöyle bir soru sorayım, neden her konuda Xiaomi Poco X3 önerip Realme 7'ye sallıyorsunuz?
Ghost touch sorunu, Mediatek işlemci ve Realme UI'ın kötü olması bile yeterli sebepler. Üstüne X3'te 6K mAh pil var.
Kendisi Xiaomi Note 9S kullanıyor zaten, Realme 7 varken Xiaomi Note 9S alınmaz.
Niye? O Mediatek işlemcili, birkaç dakika daha hızlı şarj oluyor diye övdüğünüz ama 5K mAh pilli, ghost touch sorunlu atığı mı almalı? Güldüm :ROFL:
Realme 7 o fiyata alınabilecek en iyi cihaz.
*En iyi atık.
Hocam bir de Qualcomm işlemciler çok kötü ben bir keresinde LG G2 Mini kullanmıştım kasıyordu anlatabiliyor muyum?
G2 Mini kullanmışsınız, firmanın en alt çipsetlerinden biri. Ek olarak LG UX pek iyi değil. Mediatek alıp, 3-4 yıl sonra ROM bulamamaktan iyidir.

Hocam yazdıklarımızın tamamını okumuyorsanız sizde aslında savunduğunuz arkadaştan pek farkınız yok demektir işinize gelince cevap veriyorsunuz işinize gelince okuyorsunuz falan.
Benim neden durduk yere Xiaomi'ye düşmanlığım olsun herkes şahit bende çok fazla Xiaomi telefon önerdim ama sırf siz sevmiyorsunuz veya kendim kullanıyorum diye 9S önerecek değilim.
Realme 7'ye kötü demenizin sebebi nedir acaba?
Hocam bir de Qualcomm işlemciler çok kötü ben bir keresinde LG G2 mini kullanmıştım kasıyordu anlatabiliyor muyum?
Oraya iki tane kaynak attım, tamamını okuyun dedim. Anlaşılan okumamışsınız. Tabii işinize gelmiyor. Sizin boş yorumlarınız ile uğraşacak kadar zamanım yok. Düzgün bir neden sunmadınız hala. Bu telefonu her konuya önerecek kadar ne özelliği var?

Oraya iki tane kaynak attım, tamamını okuyun dedim. Anlaşılan okumamışsınız. Tabii işinize gelmiyor. Sizin boş yorumlarınız ile uğraşacak kadar zamanım yok. Düzgün bir neden sunmadınız hala. bu telefonu her konuya önerecek kadar ne özelliği var?

Hocam performansı daha iyi yazılımı kat kat daha iyi anlatabiliyor muyum?

Niye? O MediaTek işlemcili, birkaç dakika daha hızlı şarj oluyor diye övdüğünüz ama 5K mAh pilli, Ghost touch sorunlu atığı mı almalı? Güldüm :ROFL:

Hocam hatırlatırım 9S in de 5000 mAh bataryası var.

Hocam orada anlatmak istediğim MediaTek'ler kötü diyorlar eski modelleri kullanıpta bunu söylemeleri sinir bozucu hiç Realme 7 kullanmışlar mı? Hayır ama MediaTek'ler kötü diyorlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı