Xiaomi Redmi Note 9S SD Kart Medyasında Sorun Oluştu

EMESTI

Hectopat
Katılım
21 Mart 2018
Mesajlar
180
Makaleler
5
Çözümler
4
Merhabalar,
Xiaomi Redmi Note 9S kullanıcısıyım. Son bir haftada WhatsApp aracılığıyla yaptığım konuşmalarda, konuşmanın ortasında telefonum kendi kendine kapanıp yeniden başlamaya başladı. Bunu 3 ya da 4 defa tekrarladı.
Sonuncusu, SD kart hafızasında bulunan bir filmi izlerken başıma geldi. Yine WhatsApp üzerinden bir çağrı geldi, konuşmaya başladım. Konuşmanın ortasında telefon kendi kendine kapanıp açıldı. Konuştuğum kişiyi tekrar aradım, konuştuk. Konuşmadan sonra ise "Samsung SD kartı medyasında sıkıntı oluştu - düzeltmek için dokunun" şeklinde bir uyarı bildirimi almaya başladım.
Şu anda SD kart içindeki hiçbir doküman veya fotoğrafa ulaşamıyorum. Bildirim ise beni biçimlendirme sayfasına yönlendiriyor. Biçimlendirmek dışındaki diğer seçenekler ise yine biçimlendimeye yönlendiriyor.
Forumlarda ve sosyalde benzer şikayeti olan kullanıcılara SD kart hafızasını bir yere kopyalayıp biçimlendirmek önerilmiş. Ama gerek boyutu gerekse işe yarayacağının kesin olmaması beni bu yöntemi uygulamaktan şimdilik caydırıyor.
Tavsiyelerinizi bekliyorum...

IMG_20210914_135025.jpg


IMG_20210914_135953.jpg


IMG_20210914_140007.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
"Forumlarda ve sosyalde benzer şikayeti olan kullanıcılara SD kart hafızasını bir yere kopyalayıp biçimlendirmek önerilmiş" cümlesi tek çözümmüş gibi duruyor. Telefon ısrarla biçimlendirmeni isteyecek ve bu yüzden telefonda yapabileceğin bir şey yok gibi görünüyor.
 
Belirtmemde yarar var hafıza kartında fiziksel olarak herhangi bir sıkıntı yok, muhtemelen donanımsal bir sorun. Ayrıca bahsettiğim yeniden başlama hatası için de tavsiyelerinizi bekliyorum.
 
Az önce SD kartı bilgisayara taktım ve şu şekilde bildiriler aldım:

Screenshot_3.png
Screenshot_11.png



En azından içindeki dosyaları kurtarmak için yapabileceğimiz herhangi bir şey var mıdır?
 
Sd Kartı telefondan çıkarmış olmama rağmen telefon, WhatsApp konuşması esnasında kapanmaya devam ediyor. Sorunun Sd kart ile alakası yok ama Sd Kartı bu sorun bozdu.
 
Redmi Note 9S için bu yeniden başlama sorunu ve SD Kartın biçimlendirilmeden dosyaların kurtarılması için tavsiyelerinizi bekliyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı