Xiaomi Redmi Note 9T alınır mı?

IMEI kaydına ek para ödersiniz.

Anladım teşekkür ederim.

Hocam IMEI sıkıntı çıkartabilir ancak tanıdık biri olduğundan bence sıkıntı yaşamazsınız.

Hocam büyük ihtimalle farklı yollarda attırırlar 50-100 liraya ya da konu sahibinin eline ulaşmadan atılmış olur.

Benim bahsettiğim işleri rahatça yapabilecek bir telefon di'mi?

Yazılım sorunu derken neden bahsediyorsunuz?

MIUI (Xiaomi cihazlarda olan arayüz) hocam sıkıntı çıkartabiliyor bazı modellerde.

Bu sıkıntılar küçük hatalarda oluyor cihazı servise götürecek hatalarda (nadir oluyor tabii bunlar)

MIUI genel olarak sıkıntıları şunlar;
Bellekte bir şey tutamıyor.
Fazla RAM tüketiyor.
Reklamlar var (her ne kadar kapatılabiliyor olsa da 15 dakika içerisinde, sinir bozucu)

Daha fazla vardı sanki ama unuttum :D

1700 TL'ye buna rağmen çok iyi hocam.
Üstelik dediğim gibi her modelde böyle çok fazla sıkıntı çıkartmıyor, MIUI 12.5 ile de fazlasıyla düzeldi.

MIUI (Xiaomi cihazlarda olan arayüz) hocam sıkıntı çıkartabiliyor bazı modellerde.

Bu sıkıntılar küçük hatalarda oluyor cihazı servise götürecek hatalarda (nadir oluyor tabii bunlar)

Fazla RAM tüketiyor.
Reklamlar var (her ne kadar kapatılabiliyor olsa da 15 dakika içerisinde, sinir bozucu)

Üstelik dediğim gibi her modelde böyle çok fazla sıkıntı çıkartmıyor, MIUI 12.5 ile de fazlasıyla düzeldi.

MIUI 11 ile güzeldi umarım MIUI 13 güncellemesi ile bu tür sorunlar olmaz.

Fazla RAM tüketiyor.

Redmi 9T MIUI 13 güncellemesini alır mı?

Dediğim işleri rahatça yapabilir miyim? Kasma, donma olur mu?
Dediğin işleri yapabilirsin. Xiaomi'nin arayüzü modelden modele göre stabilite sorunları gösterebiliyor açıkçası. 9T kullanan arkadaşım var şikayetini duymadım daha.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı