Xiaomi Redmi Note7 Fastboot modundan çıkmıyor

moonlight8

Decapat
Daha fazla  
Cihaz yurt dışı IMEI atılmış ve rootlu. Rootlu olduğu için bankacılık uygulamaları vs. yüklenmiyor. Telefonda Magisk Manager daha önceden yüklüydü sonradan silinmiş. Ben de Magisk Manager'i yükledim telefonu yeniden başlattım karşıma Fastboot ekranı çıktı. Ses açma ve güç düğmesine basınca Redmi yazısı çıkıyor sonra yeniden Fastboot ekranına atıyor. Sonra TWRP moduna geçtim oradan PC'ye bağladım dahili hafızadan Magisk Manager'i sildim verilerimi falan PC'ye yedekledim. Sonra TWRP modundayken yeniden başlat seçeneğine bastım ama tekrar Fastboot lanet ekranına atıyor. Yani bir türlü bu moddan çıkılmıyor. Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz kafayı yiyeceğim. Telefoncuya götürmeden halledebilir miyim?

Sakin ol dostum bu kılıf ile sıkışma olunca olur genellikle,ses ve açma kapatma tusuna uzun basılınca oluşan bir hata,uzun bir süre açma kapama tusuna basılı tut,zaten göreceksin açılacak telefon,Kolay gelsin.

Sakin ol dostum bu kılıf ile sıkışma olunca olur genellikle,ses ve açma kapatma tusuna uzun basılınca oluşan bir hata,uzun bir süre açma kapama tusuna basılı tut,zaten göreceksin açılacak telefon,Kolay gelsin.
hocam denemedim mi sanıyorsun kaç kez denedim. Magisk kurulum sonrası muhtemelen yanlış bir root olunca cihaz kapandı. Sanırım tek çare rom atmak ama çok da vakıf değilim böyle şeylere

hocam denemedim mi sanıyorsun kaç kez denedim. Magisk kurulum sonrası muhtemelen yanlış bir root olunca cihaz kapandı. Sanırım tek çare rom atmak ama çok da vakıf değilim böyle şeylere
Bende aynı şekilde yaşadım bu durumu, YouTubeden bakmıştım sanırım orada da sana dediğim şey yazıyordu ve düzelmişti,istersen emin olmak amaçlı sende bakabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı