Xiaomi Redmi RMMNT30HFCW 30″ 4ms monitör alınır mı?

Feyza Gündoğdu

Zeptopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ultrawide bir monitör bakıyorum ve bütçeme uygun olarak bunu buldum, alınır mı?

incehesap.com/xiaomi-redmi-rmmnt30hfcw-30-4ms-200hz-curved-gaming-monitor-fiyati-71366/?v=1.52

FPS oyunu veya rekabetçi tarzı oyunlar oynuyorsan alınmaz.
FPS oyunu oynuyorsa ultrawide almasın hocam zaten. Bahsedilen monitörü ortalama 5 aydır kullanıyorum, ultrawide zorunlu ise fiyat performans denilebilir. Zaten başka ultrawide yok bu bütçeye.

FPS oyunu veya rekabetçi tarzı oyunlar oynuyorsan alınmaz.
Ama CS2, Call Of Duty gibi oyunlarda daha zevkli olabiliyor. VALORANT'ta 16:9 oluyordu ekran sürekli, tek sorun yaşadığım oyun VALORANT ama onu da bir şekilde çözüyordum.

FPS oyunu oynuyorsa ultrawide almasın hocam zaten. Bahsedilen monitörü ortalama 5 aydır kullanıyorum, ultrawide zorunlu ise fiyat performans denilebilir. Zaten başka ultrawide yok bu bütçeye.

Ama CS2, Call of Duty gibi oyunlarda daha zevkli olabiliyor. Valorant'ta 16:9 oluyordu ekran sürekli, tek sorun yaşadığım oyun Valorant ama onu da bir şekilde çözüyordum.

4ms moni de çözünürlük önemli değil zaten en büyük sorun 4ms olması adamı görmeden ölürsün. Zaten üretiliş amacı FPS tarzı oyunlar değil gayet normal.

En büyük sorun 4ms olması adamı görmeden ölürsün.
Öyle bir şey olmaz. Ayrıca 1 ms denilen monitörler de 1 ms MPRT olarak geçiyor. Yani 1 ms değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı