Hocam yedek telefon yokasa yapma bence , ben bi kez 1 hafta telefonsuz kaldım.Merhaba, iyi sosyaller. Xiaomi Redmi S2 cihazım var. Sıkıldığım için ROM atmak istiyorum. Elimde yedek bir cihaz yok.
- ROM atarken cihazı ROM atarken brick olmanın zor olduğunu duydum. Bu doğru mu?
- Cihaza uygun project Elixir isimli ROM buldum. Bunu kullanan var mı? Nasıldır? Bu ROM'u kullanan arkadaşlar varsa içerisinde Google uygulamaları yüklü mü?
- Project Elixir'in Android 12.1 sürümü destekliyor cihazım ama şu an kendi ROM'u ile Android 9 var. Bu bir problem midir?
- Cihazın Bootloader kilidi kapalı şu an bunu açarken bir tehlike var mı?
- Daha iyi bir ROM öneriniz var mı?
- Bu konuda korkum bu cihaza ROM kurulumu videosu bulamadım. Nasıl olacağını bilmiyorum. Diğer modellerde yapılan kurulum videolarını takip ederek yapabilir miyim?
Hocam yedek telefon yoksa yapma bence, ben bir kez 1 hafta telefonsuz kaldım.
Cihazın Bootloader kilidi kapalı şu an bunu açarken bir tehlike var mı?
Diğer modellerde yapılan kurulum videolarını takip ederek yapabilir miyim?
Project Elixir'in Android 12.1 sürümü destekliyor cihazım ama şu an kendi ROM'u ile Android 9 var. Bu bir problem midir?
ROM atarken cihazı ROM atarken brick olmanın zor olduğunu duydum. Bu doğru mu?
Bunu kullanan var mı? Nasıldır? Bu ROM'u kullanan arkadaşlar varsa içerisinde Google uygulamaları yüklü mü?
Qualcomm Snapdragon 625 MSM8953 işlemci var cihazda.Hayır tehlike yok, Snapdragon ise işlemciniz 1 hafta bekleme süreniz var.
Önerdiğiniz video vs. var mı?Evet, yapabilirsiniz.
Burada yanlış ROM derken demek istediğiniz nedir? Şu ROM'u kurmak istiyorum. Bu doğru mu? Sizce bu ROM güzel mi? Sanırım şuan Android 12L kulllanıyor ROM,13'ü beklemeli miyim?Yanlış ROM kurulursa brick olma ihtimali var. TWRP bunu önlüyor. Bypass ederseniz brick olma riski daha yüksektir. Bypass etmek uğraştırıcı zaten
Ekran görüntülerinden gördüğüm kadarıyla kurulu hocam.Yüklü değilse bile gapps kurarız.
Burada yanlış ROM derken demek istediğiniz nedir? Şu ROM'u kurmak istiyorum. Bu doğru mu? Sizce bu ROM güzel mi? Sanırım şu an Android 12L kulllanıyor ROM, 13'ü beklemeli miyim?
Önerdiğiniz video vs. var mı?
Qualcomm Snapdragon 625 MSM8953 işlemci var cihazda.
Android 12 kurulabilir. Sonrasinda Android 13 icin temiz kurulum gerekli ama.
Hangi asama mesela?
TWRP kurulum asamasi mi yoksa ROM kurma asamasi mi?
1 hafta icinde anca hocam
Hayir gerekmiyor.Peki Bootloader kilidini açıp Android 13 beklemek mantıklı olur mu? Yani Bootloader kilidi açınca direkt kurulum yapmak mı gerekiyor?
Soyle birakayim benim rehberleriHocam aşamaların hiçbiri hakkında bilgim yok.0'dan başlayan biri için ne gerekiyorsa onları rica ediyorum.