Xiaomi Redmi S2 deterjanlı suya düştü

Evofone garantisine ver. Annem Mi A1 telefonunun soketi kaymıştı şarj olmuyordu. Evofone müşteri memnuniyeti için bedava yapmıştı belki sende de şansın varsa çok pahalıya olmadan veya bedava işi çözebilirsin. Pirinçten en son çıkardığım zaman hala aynıysa dediğimi düşün derim.

Evofone garantisine ver. Annem Mi A1 telefonunun soketi kaymıştı şarj olmuyordu. Evofone müşteri memnuniyeti için bedava yapmıştı belki sende de şansın varsa çok pahalıya olmadan veya bedava işi çözebilirsin. Pirinçten en son çıkardığım zaman hala aynıysa dediğimi düşün derim.
Suya düşürme vs. olaylarında garanti dışı oluyor sanırım. Kitapçığında öyle yazıyordu.
Evet arkadaşlar dün gece 2 de baktım ve dokunmatiği çalışıyordu. Fakat hala pirinçte bekletmeye devam ediyorum ne olur ne olmaz. Yarın falan da şarja takıcam bakalım şarj olacak mı. Çok teşekkür ederim bana moral verdiniz. Cevaplarınız için sağolun.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı