Xiaomi Redmi S2 telefon açılmıyor

Makaleler
115
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Telefonun şarjı varken bi' anda kapanmış. Her güç tuşuna basılı tuttuğumda telefon titriyor, ekrana ''mi.com'' yazısı çıkıyor. Ses kısma + güç tuşuna basıyorum, Fast Boot görseli çıkıyor ancak o ekranda kalıyor. Basılı tutarsam sürekli Fast Boot ekranı geliyor. Bir türlü BIOS'a erişemiyorum yani.

Çözümü var mıdır?

Görsel temsilidir. Bu çıkıyor, sonrası yok.

1616364413383.png

Bu da sadece güç tuşuna basınca sürekli döngüye giren ekran.

1616364445447.png

Daha önce hiç yapmadım bilgisayara bağlayıp resetleme işlemi. Tam olarak nasıl yapılıyor?

Hocam özür dilerim sizin yapabileceğiniz bir şey değil (biliyorsanız başka) telefoncuya götürüceksiniz telefoncu yeni yazılım atar formatlanmış olur ama bence formatlık bir şey değil gibi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu yöntemi uygularsam telefondaki bilgilere bir şey olur mu? Pek anlamıyorum da, telefonda önemli bilgiler varmış.

Ben de yabancı kaynaklarda araştırma yaptım, pek bir sonuç çıkmadı ama bu video çıktı; pek bir bilgim yok.
3 telefoncuya götürdüm, yazılımı çökmüş. Üç telefoncu da yapamadı, telefonu değiştirdik. Xiaomi yetkili servisine göndermekle uğraşmak istemedik, 15-20 gün daha bekleyemezdik telefonsuz. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı