Xiaomi satıp iPhone XS Max alınır mı?

11-12ye bulursanız alabileceğiniz en iyi telefon olur. Bence android rakiplerine kıyasla şu an hala önde. XR kullanıyorum bir sonraki ios sürümünü almayacak olması dışında kasma, donma, açmadığı oyun,uygulama yok hâlâ. Ama bir iphone 13/14/15 performansı beklemek saçma olur. Alırsanız eğer günlük kullanım sağlarsanız sizi 3-4 sene götürecektir. 3-4 sene sonra popüler uygulamalar desteği keser muhtemelen.
Ama çok temizini bulmanız lazım bulamam diyorsanız gidip 0 veya 2.el 11 falan da almanızı önermem. XR bulabilirsiniz. XR da bulamazsanız yüksek modellere veya androide yönelmek mantıklı olacaktır.

Kullandığım telefon daha iyi biliyorum ama çabuk ölecek gibi şimdi bile arada donuyor. Daha uzun süreli kullanırım diye düşündüm.

O kadar bütçem yok maalesef.

S23 yurt dışı alabilir misiniz? Alamam diyorsanız 13t veya 13t Pro yurt dışı alabilirsiniz. Yarı yolda bırakmayacak bir cihaz ikisi de. Ama 13t Pro'nun ücreti biraz tuzludur.

Sıfır cihaz olarak Poco F4 olabilir. Eski iPhone'lardan daha iyi batarya performansı sunar. 67W hızlı şarj gücü avantajı da var. Ekranı dolby vision ve hdr10+ destekliyor.
Ayrıca Realme GT 2 Pro kullanıyorum, ekranı gayet kaliteli, içerik tüketimi için oldukça ideal. Uygun fiyata temiz 2. el bulursan mantıklı.

Son düzenleme:
Anladım. 10-12 bin lira civarına şu an alınacak bir iPhone yok. Kesinlike f/p olarak geride bir telefon olacaktır. Şu an en aşağı iPhone 11 alınabilir o da illa ben iPhone kullanmak istiyorum diye düşünen birisi için önereceğim bir telefon olur. Android'den devam et bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı