Xiaomi sinyal güçlendirici alınır mı?

Xiaomi DVB4235GL mi Wi-Fi Pro sinyal yakınlaştırıcı güçlendirici, 300 Mbps https://www.amazon.com.tr/dp/B084WT4WWK/ref=cm_sw_r_cp_api_i_V3K2DQF0HN6RE4RQAH7B

Bu ürün internetin çekmediği odalara da internet erişimi sağlayabilir mi? Ona göre satın alacağım.
İyi bir ürün, tanıdığım memmun olduğunu söylemişti.

Bana da böyle bir şey lazım, bir yazarsa bildirim gelsin diye bu mesajı bırakayım.
1655045869335.png

Xiaomi'nin 2.4ghz bandı hız konusunda rezalet.

Cep telefonlarının wifi tarafı da çok dandik. 2.4ghz'de 1x1 72 mhz'den yüksek hızda bağlantı kuramıyorlar.

Bugün siparişini verdim. Prize takılı olduğu zamanlarda internetin hızının düşmesi problem değil, umarım internet çekmeyen odalarda internetin çekebilmesini sağlar.

Arkadaşlar cihaz bugün elime ulaştı ve kurulumunu Mi Home uygulaması üzerinden gerçekleştirdim. Cihazı evdeki internet bağlantısını alabileceği bir konuma yerleştirdim ve evin internet çekmeyen odasında bir hız testi gerçekleştirdim.

50/5 kullandığım interneti evin internet çekmeyen odasına 27/4 olarak ulaştırmayı başardı. Ping ise 10 olarak gözüküyor. Bence alınabilir.

F932B532-9584-4AE5-9C48-E1FE7A5D27A6.jpeg

Arkadaşlar cihaz bugün elime ulaştı ve kurulumunu Mi Home uygulaması üzerinden gerçekleştirdim. Cihazı evdeki internet bağlantısını alabileceği bir konuma yerleştirdim ve evin internet çekmeyen odasında bir hız testi gerçekleştirdim.

50/5 kullandığım interneti evin internet çekmeyen odasına 27/4 olarak ulaştırmayı başardı. Ping ise 10 olarak gözüküyor. Bence alınabilir.

Eki Görüntüle 1445012
Hocam bendede aynı durum var odada internet çekmiyor. Yönlendiriciyi odaya taktım ama en fazla 2-3 görüyor bazende bağlantı kopuyor. İnternetim 40-45 mbps arası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı