Xiaomi Smart Band 9 alınır mı?

muratbabaxx

Picopat
Yer
Kırklareli/Lüleburgaz
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
INTEL I5 13400F SAPPHIRE RX6700XT CRUCIAL 1TB NVME M.2 SSD XIGMATEK LUX G 650W MSI H610M-E DDR4 8x2 3200MHZ GSKILL RAM
Hepsiburada üzerinden indirim koduyla beraber 1050TL'ye alınabiliyor. Okula giderken takarım, okula telefon götürmüyorum, saate bakarım, adımlarımı sayar, kibar durur diyorum. Sizce alınır mı?

Alınır gayet güzel bileklikler. Bende Mi Band 4 vardı 6 yıl kullandım hala sağlam ama artık yükseltmek gerekiyordu.

@muratbabaxx bende bügun satın alacağım güzel yani bende buna benzer bir konu yazdımda 1 kişi tek baktı bende bunu seçtim

Alınır gayet güzel bileklikler. Bende Mi Band 4 vardı 6 yıl kullandım hala sağlam ama artık yükseltmek gerekiyordu.

Teşekkür ederim, almayı düşünüyordum alacağım şimdi.

Alınır mı? Band cihazları hep her yerde öneririm. Bende 7 Pro var.

Bir sorunu veya eksikliği var mı göze çarpan?

@muratbabaxx bende bugün satın alacağım güzel yani bende buna benzer bir konu yazdımda 1 kişi tek baktı bende bunu seçtim.

Veriyorum siparişi şimdi. Arkadaşlara güveniyorum, alınır diyorlarsa alınır.

Hocam ben galiba hor kullandığımdan dolayı kordonu genleşti çok çabuk çıkıyor. Hor kullandığımdan. Kordon yenileyeceğim tekrar takmaya başlayacağım. Hala güzel çalışıyor. Ekranı da geniş.

Teşekkür ederim hocam. O kadar hor kullanmam ben muhtemelen 🙂

Hepsiburada üzerinden indirim koduyla beraber 1050TL'ye alınabiliyor. Okula giderken takarım, okula telefon götürmüyorum, saate bakarım, adımlarımı sayar, kibar durur diyorum. Sizce alınır mı?
hocam sizde siteyi atsanız bende alayım oradan şimdi ekstra para vermeyelim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı