Xiaomi telefon formatlanınca notlar silinir mi?

254052

Hectopat
Telefonumu formatlamak istiyorum fakat çok önemli olan onlarca notum var, bunlar formatlayınca silinir mi? Bu notları bir yere gönderebiliyor muyuz? Şimdiden teşekkürler. - Mi 8 Lite.

Telefonumu formatlamak istiyorum fakat çok önemli olan onlarca notum var, bunlar formatlayınca silinir mi? Bu notları bir yere gönderebiliyor muyuz? Şimdiden teşekkürler. - Mi 8 Lite.

Notları başka bir yere aktarabilirsiniz.
Hangi uygulamada notlarınız? Keep Notlara geçirin. Hiçbiri silinmez.

Notlar kısmını da mi account ile yedek alabiliyorsunuz sanırım. Ben not uygulaması olarak Google Keep kullanıyorum. Rehberde olduğu gibi hangi telefona Google Account girersem direkt geliyor mesela.

Notları başka bir yere aktarabilirsiniz.
Hangi uygulamada notlarınız? Keep Notlara geçirin. Hiçbiri silinmez.
X
Notlar kısmını da mi account ile yedek alabiliyorsunuz sanırım. Ben not uygulaması olarak Google Keep kullanıyorum. Rehberde olduğu gibi hangi telefona Google Account girersem direkt geliyor mesela.

Xiaomi'nin kendi not uygulamasında. Söylediğiniz uygulamayı deneyeceğim

Xiaomi Cloud senkronizasyonu açıksa ve bu senkronizasyon seçenekleri içerisinde notlar da varsa MIUI içerisindeki dahili gelen "notlar" uygulaması içeriği yedeklenir. Tecrübe ile sabittir. Dilerseniz manuel olarak da Xiaomi bulut hesabına yedekleme yapabilirsiniz. Formattan sonra MI hesabına tekrar giriş yaptığınızda geri gelecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı