Xiaomi telefon önerisi

Nida1

Decapat
  • NOTE 10 PRO BEYAZ 8/256 4000 TL garantisiz (Xiaomi Türkiye 🇹🇷 Facebook grubunda Satıcı Emre Albayrak yönetici)
  • Xiaomi Mi Note 10 Lite 6/128 GB 4000 TL (Xiaomi Türkiye Garantiili hepsiburada.com'da)
Sizce hangisini almalıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
  • NOTE 10 PRO BEYAZ 8/256 4000 TL garantisiz (Xiaomi Türkiye 🇹🇷 Facebook grubunda Satıcı Emre Albayrak yönetici)
  • Xiaomi Mi Note 10 Lite 6/128 GB 4000 TL (Xiaomi Türkiye Garantiili hepsiburada.com'da)
Sizce hangisini almalıyım ?
Bence note 10 işini görecektir. Pro versiyonunun garantisi yokmuş zaten. Note 10 senin yeterli bir şekilde işini görecektir. PRO'ya o kadar para vermenin bir mantığı yok bana sorarsan.

Modellerin performansları arasında çok fazla fark göremedim ben. Aynı model işlemci kullanılmış ve 2 gb ram fark var sadece aralarında. Sadece kamera konusunda ciddi fark var galiba. Bence garantili Note 10 lite almak daha mantıklı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı