Çözüldü Xiaomi telefon Recovery menüde kaldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

xthealan2

Hectopat
Yer
Eindhoven
Merhaba, eve dönerken annemin telefonunda bir sorun oldu ve sabahtan beri düzeltmeye çalışsam da olmadı, nasıl çözerim?
Tamamen kendi kendine oldu.

17431031236683311908078797794278.jpg

Reboot ya da Safe Mode girince tamamen telefon kendini yeniden bu ekrana atıyor.

Merhaba, eve dönerken annemin telefonunda bir sorun oldu ve sabahtan beri düzeltmeye çalışsam da olmadı, nasıl çözerim?
Tamamen kendi kendine oldu.

Eki Görüntüle 2455494

Reboot ya da safe mode girince tamamen telefon kendini yeniden bu ekrana atıyor.

Ses kısma tuşu ile kapama tuşuna basılı tutun kapandıktan sonra açınız. Ya da reboot tuşundan yeniden başlatın.

Şarjını bitirip tamamen kapayın ardından şarjını tamamen doldurun kendiliğinden düzelir bende yaşadım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2.39 itibaren izleyin

kapanınca

Hocam bu videoyuda denedim fakat olmadı. En iyisi kapanmasını bekleyim.

Zaten kırmızı bir fiş işareti veriyor şuan sanırım bitmek üzere.

Telefon kaçak ile yurt dışı aynı mı bilmiyorum ama telefon yurt dışı ve güncellemeyi çok eskiden yaptık yani çantada durup dururken oldu.

Tamam hocam bazen oto güncelleme yapar yurt dışı kaçak tabiri aynıdır eğer oto güncelleme yaptıysa sürüm atılır bilgisayar ile bazen kendi kendine girer şarj bitince tekrar deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı