Çözüldü Xiaomi telefon Recovery menüde kaldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

xthealan2

Hectopat
Yer
Eindhoven
Merhaba, eve dönerken annemin telefonunda bir sorun oldu ve sabahtan beri düzeltmeye çalışsam da olmadı, nasıl çözerim?
Tamamen kendi kendine oldu.

17431031236683311908078797794278.jpg

Reboot ya da Safe Mode girince tamamen telefon kendini yeniden bu ekrana atıyor.

Detaylı bilmiyorum ama gider diye hatırlıyorum dilerim ki gitmez bende yaşadım aynısını ama sürümle veya resetle alakalı değilse silinmeyecektir.

Hocam müjdeli haberim var, resimleri kurtardık. 😀 Google yedeklemiş hepsini ve telefoncu bir an Google resimleri kaydetmişse evet dedi ve aklıma gelip hemen kontrol ettim ve birkaç resim hariç hepsini buldum resimlerin.

Hocam müjdeli haberim var, resimleri kurtardık. 😀 Google yedeklemiş hepsini ve telefoncu bir an Google resimleri kaydetmişse evet dedi ve aklıma gelip hemen kontrol ettim ve birkaç resim hariç hepsini buldum resimlerin.
Peki telefonu şimdi sıfırlayim mi?

Peki telefonu şimdi sıfırlayim mi?

Çok sevindim eğer kesin eminseniz factory reset yapın ama Google hesaplarınız sosyal medya gibi hesaplarınızın şifrelerini biliyor musunuz?

Evet dediğiniz gibi IMEI olmadan kullanılmaz şu an 2 adım var ya riske atıp sıfırlayıp kurarsınız tekrar ya da telefoncuya götürüp kesin sonuça bakarsınız.

Telefoncuya götüreyim en iyisi.

evet dediğiniz gibi imei olmadan kullanılmaz şuan 2 adım var ya riske atıp sıfırlayıp kurarsınız tekrar yada telefoncuya götürüp kesin sonuça bakarsınız
Orjinal IMEI ama yine mi gider

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı