Xiaomi telefonu bilgisayar görmüyor

kruby151

Hectopat
Daha fazla  
Farklı cihazı görse de benim telefonumu takınca aygıt tanınamadı diyor. Aynı kablo ile arkadaşım takınca bağlanıyor. Telefon uzerinden bilgisayara internet aktarıyorum. Yardımci olur musunuz? Aparat aldım 300 TL'ye fakat telefon kadar işlevi iyi değil çtelefonum güncellendi. Son surumde hala degişme yok.

Aygıt Yöneticisi'nde "MTP" ya da telefon modeliniz olarak gözüken ve üstünde ünlem işareti olan cihaza sağ tıklayıp "Sürücüyü güncelleştir" deyin, alttaki "sürücü listesinden seçmeme izin ver"i seçip oradan "MTP USB Aygıtı" yazanı seçip kurun, olmazsa "C:\Windows\INF" klasöründeki "wpdmtp.inf" dosyasını masaüstüne kopyalayıp aynı şekilde sadece üstteki seçeneği kullanarak yükleyin.

Sadece dosya secebiliyorum onu sectirtmiyor

Aygıt Yöneticisi'nde "MTP" ya da telefon modeliniz olarak gözüken ve üstünde ünlem işareti olan cihaza sağ tıklayıp "Sürücüyü güncelleştir" deyin, alttaki "sürücü listesinden seçmeme izin ver"i seçip oradan "MTP USB Aygıtı" yazanı seçip kurun, olmazsa "C:\Windows\INF" klasöründeki "wpdmtp. İnf" dosyasını masaüstüne kopyalayıp aynı şekilde sadece üstteki seçeneği kullanarak yükleyin.

1706585821935.png

Eğer üstteki seçeneği kullanarak yüklüyorsanız masaüstünü seçeceksiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı