HyperX Cloud III S Wireless vs SteelSeries Arctis Nova 5

Cloud 3 film dizi müzik için tatmin etmeyebilir ama ranked oyunlar için ideal bir ürün.

1763508093428.png


ChatGPT'ye atarsanız bana bunun değerlerini ver diye o şekilde daha rahat ayarlama yapabilirsin
 
HyperX 3 S derim Nova 3 kullandım hiç de öyle konforlu değil kafan biraz büyük ise o bant rahat vermiyor ben bandı sevemedim pek.
 
Hyper X Cloud 3 S Wireless kullaniyorum. DTS in uygulaması var direkt microsoft store da ve tamamen bedava bu kulaklık için. Herhangi bir boğuklaşma yok. Gayet konforlu ve terletmeyen deri pedlere sahip. Gönül rahatlığıyla alabilirsin. Sarjı da günde en az 12-15 saat girdiğimde bile 1 hafta sürüyor.
 
Rank kasıyorum ve benim için en önemli şey sizce 5500 TL hangisine verilir sonradan pişman olmak istemiyorum çünkü.
Oyunlar icin pişman olmazsın. Piyasada bilinen markaların çoğunu denedim corsair, steelseriese göre gündelik kullanımda bana biraz yapay geldi sesleri, tiz ve oyun ağırlıklı olduğu icin o da.
Nova 5 de oyunlarda tam tamına konumu vermiyor ama çok yakın şekilde hissettiriyor.
Cloud 3 nokta atışı ayak sesi verdiğini düşün, nova 5 de o noktadan 3-5 cm capında buradan ses geliyor gibi yer belirtiyor.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı