Xiaomi True Wireless Earbuds 2 yere düştü

Hocam bu sosyal'de zibilyonuncu sahte airdots vakası.
Ben almıştım, yaklaşık 6 ay iyi götürdü beni.

Geçti artık yapacak bir şey yok. Neden bilmiyorum hala kargoda ve teslim edilmedi olarak gözüküyor. Bu arada ben bunu ne yapacağım? Kullansam sorun olur mu?

Geçti artık yapacak bir şey yok. Neden bilmiyorum hala kargoda ve teslim edilmedi olarak gözüküyor. Bu arada ben bunu ne yapacağım? Kullansam sorun olur mu?
Ses kalitesi kötüdür gibime geliyor.

Replika ürünlerde genelde bataryadan kaynaklı sorunlar oluşabiliyor. Ben olsam riske atıp takmazdım. Tabii takarsanız bir şeyin başınıza gelmesi düşük bir olasılık ama bir olasılık olduğu gerçeğini değiştirmiyor. İsterseniz kullanın ama riskin farkında olmanızda fayda var.

Bu arada ben de bu ürünü 2 kere aldım bu yüzden. İlk aldığımda HepsiBurada üzerindendi ve replika olduğunu fark edip(mi verify) iade ettim. Sonrasına A101'den satın aldım ve kontrol ettiğimde orijinal olduğunu gördüm.

Diğer konuda link atan adama yazıyordum. Resmen benimle dalga geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…