Xiaomi True Wireless Earbuds 2 yere düştü

Arkadaşlar biraz araştırdım sahteymiş. Forumdaki kişiye güvenip aldım ve 130TL boşa gitti. Kutu açıldığı için iade de almazlar şimdi. Bir daha başkasına güvenip bir şey almam. Birazdan ürün linki koyarım siz de almayın.
Hocam bu sosyal'de zibilyonuncu sahte airdots vakası.
Geçmiş olsun. Bu ürünleri mi verfy üzerinden sorgulamadan kullanmayın. Size o konuda A101'den almanızı aslında bir tık da bu yüzden tavsiye ettim. İnternet üzerinden satılan Earbuds kulaklıkların neredeyse %90'ı replika ürün oluyor.
Ben almıştım, yaklaşık 6 ay iyi götürdü beni.

Geçmiş olsun. Bu ürünleri mi verfy üzerinden sorgulamadan kullanmayın. Size o konuda A101'den almanızı aslında bir tık da bu yüzden tavsiye ettim. İnternet üzerinden satılan Earbuds kulaklıkların neredeyse %90'ı replika ürün oluyor.
Geçti artık yapacak bir şey yok. Neden bilmiyorum hala kargoda ve teslim edilmedi olarak gözüküyor. Bu arada ben bunu ne yapacağım? Kullansam sorun olur mu?

Geçti artık yapacak bir şey yok. Neden bilmiyorum hala kargoda ve teslim edilmedi olarak gözüküyor. Bu arada ben bunu ne yapacağım? Kullansam sorun olur mu?
Replika ürünlerde genelde bataryadan kaynaklı sorunlar oluşabiliyor. Ben olsam riske atıp takmazdım. Tabii takarsanız bir şeyin başınıza gelmesi düşük bir olasılık ama bir olasılık olduğu gerçeğini değiştirmiyor. İsterseniz kullanın ama riskin farkında olmanızda fayda var.

Bu arada ben de bu ürünü 2 kere aldım bu yüzden. İlk aldığımda HepsiBurada üzerindendi ve replika olduğunu fark edip(mi verify) iade ettim. Sonrasına A101'den satın aldım ve kontrol ettiğimde orijinal olduğunu gördüm.

Diğer konuda link atan adama yazıyordum. Resmen benimle dalga geçiyor.
1634235562916.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı