Xiaomi vs Huawei

Huawei cihazlarda Bootloader kilidi açılmıyor. Açılmıyor derken 2018 ve önce çıkan Huawei telefonlarında açılıyor ama yeni modellerde Bootloader açılmıyor. Bootloader yoksa custom ROM yok. Başka programlarla Bootloader kilidini açabilirsin ama ücretli. Huawei modellerinde bootlader kilidi açmak çok karmaşık. Bence Xiaomi alıp EU ROM kurmak. EU ROM derken şu Custom ROM projesinden bahsediyorum;

Bu ROM, Xiaomi Çin ROM'unun arındırılmış versiyonu. Google programları yok. Eğer isterseniz GApps veya NikGApps projeleriyle Google kurabiliyorsunuz. Özgürlük açısıyla bence Xiaomi ama Huawei çok yükseklerde.

Xiaomi çöp, Huawei de bana göre çöp, ben olsam ikisini de almazdım.

Ne alalım? "ayfon" mu?

Huawei cihazlarda Bootloader kilidi açılmıyor. Açılmıyor derken 2018 ve önce çıkan Huawei telefonlarında açılıyor ama yeni modellerde Bootloader açılmıyor. Bootloader yoksa Custom ROM yok. Başka programlarla Bootloader kilidini açabilirsin ama ücretli. Huawei modellerinde bootlader kilidi açmak çok karmaşık. Bence Xiaomi alıp EU ROM kurmak. EU ROM derken şu Custom ROM projesinden bahsediyorum;

Bu ROM, Xiaomi Çin ROM'unun arındırılmış versiyonu. Google programları yok. Eğer isterseniz GApps veya NikGApps projeleriyle Google kurabiliyorsunuz. Özgürlük açısıyla bence Xiaomi ama Huawei çok yükseklerde.

Ne alalım? "ayfon" mu?

“Şayomi” almaktan iyidir, “şayomi” alıp ROM atmakla uğraşın 🤣🤣

Ben diyorum ki Huawei isteyen kullanıcıya niye iPhone öneriyorsun? Çok saçma. Tek bildiğin iPhone ve Samsung.

Adamın Huawei istemesinin nedeni Google servislerinin olmaması. Bil bakalım başka hangi cihazda Google servisleri yok? Doğru bildin, Apple. O yüzden Apple öneriyor.

Huawei cihazlarda Bootloader kilidi açılmıyor. Açılmıyor derken 2018 ve önce çıkan Huawei telefonlarında açılıyor ama yeni modellerde Bootloader açılmıyor. Bootloader yoksa custom ROM yok. Başka programlarla Bootloader kilidini açabilirsin ama ücretli. Huawei modellerinde bootlader kilidi açmak çok karmaşık. Bence Xiaomi alıp EU ROM kurmak. EU ROM derken şu Custom ROM projesinden bahsediyorum;

Ne alalım? "ayfon" mu?
Arama ses kaydı mevcut mu Huawei telefonlarda ?

Birde mesela Yurtdışından almış olsam imei atabilir miyim ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı