Xiaomi Watch 5 Lite alınır mı?

LeqnaR

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-HP G15-

-i5 9300H
-250 GB SSD
-16 GB 2133 MHZ RAM
-Nvidia 1650 Ekran kartı
Merhaba herkese;

Dün Xiaomi Watch 5 Lite hediye geldi. Genel olarak cihazı beğendim. Bir konuda internetten araştırsam da tam net bilgi sahibi olamadığım bir soruyu size sormak istiyorum. Bu cihaz da WhatsApp vs bildirimleri geliyor. Ancak sesli yanıtlama özelliği yok mu? Yani gelen mesajlara dönüş sağlayamıyor muyuz? Sistemsel olarak sağlayamıyorsak ek bir program yardımı ile böyle bir şey yapmak mümkün mü? Bilgi verirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Xiaomi Watch 5 Lite bildirimleri gösterme ve metin tabanlı yanıtlar verme konusunda başarılı ama sesli konuşma da bu saate bulunmuyor.

Xiaomi Watch 5 Lite bildirimleri gösterme ve metin tabanlı yanıtlar verme konusunda başarılı ama sesli konuşma da bu saate bulunmuyor.
Çok enteresan hocam. Saat ile telefon görüşmesi falan yapabiliyorum. Yani mikrafonu vs var. Çok da net ses gidiyor ve hoparlörü güçlü. Ancak gelen bir bildirime yanıt verememek üzücü. Sadece bildirimi görebiliyorum.

Fiyat performan bir cihaz. Kız arkadaşıma aldım memnun kaldı. Telefonla falan görüşme yapılabiliyor.
Kesinlikle. Peki Whatsapp gibi uygulamada mesaja yanıt verebiliyor mu ? Dikkat ettiniz mi ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı