Xiaomi Watch S1 su geçirir mi?

SOLES

Hectopat
Yer
Bursa
50 metreye kadar geçirmez deniyor fakat ben çekiniyorum ve artık duşa girerken veya elimi yüzümü yıkarken bile çıkarıyorum. Önceden lavaboda ıslandığı gibi kalıyordu hep nemli nemli bende zararı olur diye düşündüm o yüzden suyla temas ettirmiyorum fakat böyle de rahat olmuyor hep tak çıkar yapmak. Devamlı kolumda hep ıslansa ve nemli dursa zararı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal çeşme suyuna vs. Dayanıklı bu ürünler, her ne kadar reklamların bazılarında deniz veya havuz gösterilsede tuz ve yoğun klor zarar verebilir, aynı şekilde şampuan da zarar verebilir, Reddit'te bu konuda çok fazla şikayet var, ama saati iyice duruladığınızda hiçbir sorun olmaz, tak çıkar yapmanıza gerek yok, sadece üstünde sabun vs. Kalmadığından emin olun yeter.

50 metreye kadar geçirmez deniyor fakat ben çekiniyorum ve artık duşa girerken veya elimi yüzümü yıkarken bile çıkarıyorum. Önceden lavaboda ıslandığı gibi kalıyordu hep nemli nemli bende zararı olur diye düşündüm o yüzden suyla temas ettirmiyorum fakat böyle de rahat olmuyor hep tak çıkar yapmak. Devamlı kolumda hep ıslansa ve nemli dursa zararı olur mu?
Hocam ıslanınca kurutun peçete ile yani sonrası için sorun olmaz.

Duşa girerken bir zahmet çıkar da elini yıkarken bir şey olmaz (duşta da olmaz da duşa da saatle girmezsin yani .d) endişen varsa ıslandıktan sonra kurula hiç bir şey olmaz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı