Xiaomi Winplay Engine'a ne oldu?

Makaleler
5
Xiaomi cihazlarda(belirli cihazlarda) PC oyunlarını çalıştırabilecek bir yazılım muhabbeti vardı bir ara, çok düşük bir kayıpla(emülatöre göre) oyunları çalıştırabiliyordu vs. ilk olarak 1 yıl kadar önce çıkmıştı diye hatırlıyorum. Var mı bir gelişme? Ben geçen yılın haberleri dışında pek güncel veri bulamadım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun için bu uygulamayı beklemeye gerek yok sanki. Çünkü Winemulator yazılımı var bildiğim kadarıyla.

Ufak bir not, belki orta ve giriş seviyesi cihazlarda çalışmayabilir çünkü. Onların işlemcisi genel olarak Vulkan özelliklerini tam desteklemiyor.

Bunun için bu uygulamayı beklemeye gerek yok sanki. Çünkü winemulator yazılımı var bildiğim kadarıyla.

Ufak bir not, belki orta ve giriş seviyesi cihazlarda çalışmayabilir çünkü. Onların işlemcisi genel olarak Vulkan özelliklerini tam desteklemiyor.

İşte bunun olayı emülatör olması değildi diye hatırlıyorum, aradan 1 yıl geçti muhabbetini unuttum cidden. Emülatörlerde aşırı kayıp ve hata oluyor. Yoksa gamehub vs. de var yine Wine çekirdeği kullanan. Ama bunun olayı başkaydı sanki.

İşte bunun olayı emülatör olması değildi diye hatırlıyorum, aradan 1 yıl geçti muhabbetini unuttum cidden. Emülatörlerde aşırı kayıp ve hata oluyor. Yoksa gamehub vs. de var yine Wine çekirdeği kullanan. Ama bunun olayı başkaydı sanki.
Aslında Wine çeviri katmanı çalışıyor. Wine yazılımı Windows sistem çağrılarını, Android'in anlayacağı türe çeviriyor.

Xiomio'da buna benzer bir şey kullanacaktır büyük ihtimalle.

Aslında Wine çeviri katmanı çalışıyor. Wine yazılımı Windows sistem çağrılarını, Android'in anlayacağı türe çeviriyor.

Xiomio'da buna benzer bir şey kullanacaktır büyük ihtimalle.

Kaybın çok daha düşük olacağını idea ediyorlardı hatta internette birkaç test videosu da var. Gördüğüm kadarıyla da 1 yıldır haber yok. Çince mi aratmak gerekiyor acaba:D

Kaybın çok daha düşük olacağını idea ediyorlardı hatta internette birkaç test videosu da var. Gördüğüm kadarıyla da 1 yıldır haber yok. Çince mi aratmak gerekiyor acaba:D
Aynen yaparlar. İşin arkasında büyük firma olursa, telefonun donanımında iyi anladığı için oyunlar iyi çalışır.

Tıpkı Apple'ın Rozettası gibi. Nasıl da canavar gibi çalışıyor, wine'ı küçümsemek istemiyorum, ne haddime fakat Apple 1-2 yılda Wine yaptı yani. Hem de farklı türden bir mimariye çeviri katmanı yaptı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı