RGB manyağı olduğum için ampulümü de RGB yapmaya karar verdim. Sizce alınır mı? Aydınlatması ve renk canlılığı nasıl? Deneyimleri olanlar da yanıtlarsa sevinirim.
RGB manyağı olduğum için ampulümü de RGB yapmaya karar verdim. Sizce alınır mı? Aydınlatması ve renk canlılığı nasıl? Deneyimleri olanlar da yanıtlarsa sevinirim.
Güzel duruyor ikisi de. Ben de bir tane buldum, bu nasıl sizce?Alınır ama özellikle Teknostore'dan almanı öneririm orijinal gelmesi için.
![]()
Akıllı Yaşam
Akıllı Ev Aletleriyle Hayatı Kolaylaştırın: Konfor, güvenlik ve enerji tasarrufu sağlayan akıllı yaşam ürünleriyle evinizin kontrolünü elinizde tutun.www.teknostore.com
Edit: V2'nin stoğu bitmiş :/
![]()
Akıllı Yaşam
Akıllı Ev Aletleriyle Hayatı Kolaylaştırın: Konfor, güvenlik ve enerji tasarrufu sağlayan akıllı yaşam ürünleriyle evinizin kontrolünü elinizde tutun.www.teknostore.com
Onlar da çok pahalı hocam, açıkçası böyle bir alternatif varken Hue'ya o kadar para vermek istemiyorum.Alınır. Eğer bütçe artarsa Hue al. Daha stabil.
Hmm, bu Lite sürüm. Ben pek bir fark göremedim, bence alınabilir. Hayırlı olsun. Hatta bu 950 lumen, Yeelight 800 :3Güzel duruyor ikisi de. Ben de bir tane buldum, bu nasıl sizce?
![]()
LED Ampul Fiyatları ve Çeşitleri - n11
LED Ampul ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı LED Ampul çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Lite değil hocam, ufak bir çakallık var orada. Lite yazıyor ancak Essential var fotoğrafta. Yorumlarda da Essential gönderildiği yazıyor.Hmm, bu Lite sürüm. Ben pek bir fark göremedim, bence alınabilir. Hayırlı olsun. Hatta bu 950 lumen, Yeelight 800 :3
Alınabilir hocam, şimdiden hayırlı olsun :3Lite değil hocam, ufak bir çakallık var orada. Lite yazıyor ancak Essential var fotoğrafta. Yorumlarda da Essential gönderildiği yazıyor.
TeşekkürlerAlınabilir hocam, şimdiden hayırlı olsun :3
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.