Xiaomi’den Apple’a Şarj Aleti Göndermesi

Ekran kötü derken Note 20 Ultra 11 Pro Max fiyatına ekranı hem büyük hem güzel hem de parlak.

@m3081 bir fotoğrafçı gözüyle demeliyim ki, ne Xiaomi ne Samsung, kamera olarak da video olarak da Apple telefonlardan iyi değil.

Ek olarak ekran konusuna da katılmıyorum. Samsung kullanan biri olarak, Apple telefonların ekranları hep daha canlı ve net gelmiştir.

Sadece sayılara bakarak konuşuyorsun, ama emin ol pratikte hiçbir şey öyle değil.

Ben bir Android cihaza o kadar para veremem açıkçası hem kaliteden yoksun hem de güncelleme sonrası kasmaya başlayacak. Şu an gücümün yettiği en iyi cihaz SE 2020. yakında da sahip olacağım zaten. .

Apple'da 2 sene sonra şalterleri indirsin yavaşlatsın bahane olarak da bataryayı çok yemesin diyecek sizi kandırarak %50 yavaşlatacak.

Kanka senin Note 20 ultran mı var da S3 mini ile iPhone 11 Pro Max'i karşılaştırıyorsun.

Şu an 5S kullanıyorum 6 yıldır bir bile kere beni üzmedi. Sadece 1 kere bataryasını değiştirdim hala sorunsuz kullanabiliyorum?

ve DXOmark a bir bak derim ya da direk okuyum 1 mi 10 ultra 8k video çekebilen ve 120 hz ekran 120v hızlı şarj olan telefon 7-8k

@m3081 S10e kullanıyorum, S10+ ve S20 model telefonları da deneyimledim. Xiaomi tarafında da denediğim güncel telefonlar oldu.

Apple politikaları eleştirilebilir, zaten garip ve saçma politikaları yüzünden sevmiyor, sevmeyenler. Ama Samsung ya da Xiaomi de çok masum firmalar değil.

Şu an 5S kullanıyorum 6 yıldır bir bile kere beni üzmedi. Sadece 1 kere bataryasını değiştirdim hala sorunsuz kullanabiliyorum?

Benim kuzenimde 5S kullanıyor tuşlar pert assitive touchla kullanıyor ve telefonu açmak için şarja takıyor o yüzden yanında sürekli powerbank taşımak zorunda.

Sana bir şey diyeceğim mi 10 Ultra'nın arkasına Apple logosu yapıştır sokakta 11 Pro Max ile dolaştır bu iki telefonda iPhone hangisini hediye edelim size de mi 10 Ultra'yı seçer.

2017 Mayıs Yılında duyuruldu

2017 Ağustos ayında duyuruldu

2017 Eylül ayında duyuruldu.

İlk olarak duyuran Apple değil. İlk olarak yapan ve satan Apple değil. Şu kulaktan dolma bilgiler yerine ufacık bir araştırma yaparsanız anlarsınız.

Aynen hocam kulaklık girişli telefon da bulunmuyor.

Kulaklık olmasa bile (ki kullanan kalmıyor artık) 1 Dolara maledilen bir kılıfı kutu içeriğine koymak +'dır. Kendine uygun bir tane alana kadar koruma sağlar.

2017 Mayıstaki telefonun bile ekran kasa oranı %84 iken çıkarılan 11'n %78 olması yeterli oluyor. Chunklarınız ile mutluluklar size

Çok sevdiğiniz Dandroid’i kullanmaya devam edebilirsiniz. Ben kuzeniniz gibi hor kullanmam cihazı.
Sizden rica ediyorum Apple'n 650 dolarlık telefonunu öne sunarken Android tarafında 200 dolarlık telefonu sunmayın. Aynı fiyatta android telefon sunun ki karşılaştırılma yapılsın. Snapdragon 865 + 12GB ramli telefonlar cidden 1-2 yıl sonra donacağını mı zannediyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…