Xiaomi’den Apple’a Şarj Aleti Göndermesi

Bildiğiniz gibi iPhone 12 serilerinin kutu içeriğinde EarPods ve şarj adaptörü olmayacak. Bunu fırsat olarak gören rakipleri ise Apple’a Twitter’dan gönderme yaptılar. Xiaomi’nin tweeti:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yıllardır kulaklık koymayan Xiaomi’nin bunu yapması bana komik geldi açıkçası. :D

Birkaç aya hepsi aynı şeyi yapacak zaten.

Ekranın neresi kötü? Gayet kaliteli ekranları var eğer ppı değerinden bahsediyorsan ben hiç ekranı berbat diyen görmedim. Görüntü kalitesi olarak birçok video var bakabilirsin. iPhone 12 ile zaten Dolby Atmos HDR geldi çok daha kaliteli olacaktır.

Apple zaten küçük telefon üretmeye meyilli bir firma. Batarya düşük diyorsun ama iOS ile gayet dengeliyor kullanımı ama evet biraz düşük. 12 ile bunu giderdi denilir. Şarj olarak zaten küçük batarya daha hızlı şarj demek.

3 Kamera ne işlev sunarsa demişsin ama 4 kameralı Xiaomi telefonu önümüze koymuşsun. 2 kameralı iPhone 11 birçok telefonu geçiyor.

Ekran kötü derken Note 20 Ultra 11 Pro Max fiyatına ekranı hem büyük hem güzel hem de parlak.

@m3081 bir fotoğrafçı gözüyle demeliyim ki, ne Xiaomi ne Samsung, kamera olarak da video olarak da Apple telefonlardan iyi değil.

Ek olarak ekran konusuna da katılmıyorum. Samsung kullanan biri olarak, Apple telefonların ekranları hep daha canlı ve net gelmiştir.

Sadece sayılara bakarak konuşuyorsun, ama emin ol pratikte hiçbir şey öyle değil.

Ben bir Android cihaza o kadar para veremem açıkçası hem kaliteden yoksun hem de güncelleme sonrası kasmaya başlayacak. Şu an gücümün yettiği en iyi cihaz SE 2020. yakında da sahip olacağım zaten. :D.

Apple'da 2 sene sonra şalterleri indirsin yavaşlatsın bahane olarak da bataryayı çok yemesin diyecek sizi kandırarak %50 yavaşlatacak.
@m3081 bir fotoğrafçı gözüyle demeliyim ki, ne Xiaomi ne Samsung, kamera olarak da video olarak da Apple telefonlardan iyi değil.

Ek olarak ekran konusuna da katılmıyorum. Samsung kullanan biri olarak, Apple telefonların ekranları hep daha canlı ve net gelmiştir.

Sadece sayılara bakarak konuşuyorsun, ama emin ol pratikte hiçbir şey öyle değil.

Kanka senin Note 20 ultran mı var da S3 mini ile iPhone 11 Pro Max'i karşılaştırıyorsun.

Apple'da 2 sene sonra şalterleri indirsin yavaşlatsın bahane olarak da bataryayı çok yemesin diyecek sizi kandırarak %50 yavaşlatacak.

Kanka senin Note 20 ultran mı var da S3 mini ile iPhone 11 Pro Max'i karşılaştırıyorsun.
Şu an 5S kullanıyorum 6 yıldır bir bile kere beni üzmedi. Sadece 1 kere bataryasını değiştirdim hala sorunsuz kullanabiliyorum?

ve DXOmark a bir bak derim ya da direk okuyum 1 mi 10 ultra 8k video çekebilen ve 120 hz ekran 120v hızlı şarj olan telefon 7-8k

@m3081 S10e kullanıyorum, S10+ ve S20 model telefonları da deneyimledim. Xiaomi tarafında da denediğim güncel telefonlar oldu.

Apple politikaları eleştirilebilir, zaten garip ve saçma politikaları yüzünden sevmiyor, sevmeyenler. Ama Samsung ya da Xiaomi de çok masum firmalar değil.

Şu an 5S kullanıyorum 6 yıldır bir bile kere beni üzmedi. Sadece 1 kere bataryasını değiştirdim hala sorunsuz kullanabiliyorum?

Benim kuzenimde 5S kullanıyor tuşlar pert assitive touchla kullanıyor ve telefonu açmak için şarja takıyor o yüzden yanında sürekli powerbank taşımak zorunda.
@m3081 S10E kullanıyorum, S10+ ve S20 model telefonları da deneyimledim. Xiaomi tarafında da denediğim güncel telefonlar oldu.

Apple politikaları eleştirilebilir, zaten garip ve saçma politikaları yüzünden sevmiyor, sevmeyenler. Ama Samsung ya da Xiaomi'de çok masum firmalar değil.

Sana bir şey diyeceğim mi 10 Ultra'nın arkasına Apple logosu yapıştır sokakta 11 Pro Max ile dolaştır bu iki telefonda iPhone hangisini hediye edelim size de mi 10 Ultra'yı seçer.

En fazla 1 yıl sonra markalar "Çevreyi kirletmemek için" diyerek koymayacaklar. Apple, Çentikli telefon çıkardığında bir sürü marka dalga geçti şu an görüyoruz. Apple kulaklık girişini çıkardı markalar dalga geçti şu an kulaklık girişi olan telefon çok az var.

Samsung ise 5G bizimle uzun süredir var diyor ama 200 Dolar ek fiyatı koymayı biliyor.

2017 Mayıs Yılında duyuruldu

2017 Ağustos ayında duyuruldu

2017 Eylül ayında duyuruldu.

İlk olarak duyuran Apple değil. İlk olarak yapan ve satan Apple değil. Şu kulaktan dolma bilgiler yerine ufacık bir araştırma yaparsanız anlarsınız.

Aynen hocam kulaklık girişli telefon da bulunmuyor.

Kulaklık olmasa bile (ki kullanan kalmıyor artık) 1 Dolara maledilen bir kılıfı kutu içeriğine koymak +'dır. Kendine uygun bir tane alana kadar koruma sağlar.

2017 Mayıstaki telefonun bile ekran kasa oranı %84 iken çıkarılan 11'n %78 olması yeterli oluyor. Chunklarınız ile mutluluklar size :)

Benim kuzenimde 5S kullanıyor tuşlar pert assitive touchla kullanıyor ve telefonu açmak için şarja takıyor o yüzden yanında sürekli powerbank taşımak zorunda.
Çok sevdiğiniz Dandroid’i kullanmaya devam edebilirsiniz. Ben kuzeniniz gibi hor kullanmam cihazı.

Çok sevdiğiniz Dandroid’i kullanmaya devam edebilirsiniz. Ben kuzeniniz gibi hor kullanmam cihazı.
Sizden rica ediyorum Apple'n 650 dolarlık telefonunu öne sunarken Android tarafında 200 dolarlık telefonu sunmayın. Aynı fiyatta android telefon sunun ki karşılaştırılma yapılsın. Snapdragon 865 + 12GB ramli telefonlar cidden 1-2 yıl sonra donacağını mı zannediyorsunuz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı