Xiaomi'den root kaldırma işlemi nasıl olur?

LezginDurmaz

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar biri dedi ki telefonumda banka uygulamalarını açamıyorum. Bende bunun rootu kaldırarak düzeleceğini umdum. Ama bir sorun vardı. Telefona root nasıl yüklenmişti? Bunu bilmiyordum ve bende Magisk yeniden yükledim. Bana şöyle dedi uygulamayı açtığımda (cihaza root düzgün şekilde yüklenmemiş. Yeniden başlatarak bu sorunu giderebilirsiniz.) Dedi sonra ben yeniden başlattığımda cihaz açılmıyordu. Ölmüştü. Yeniden sistem falan attım çünkü cihazda TWRP vardı.

Neyse sonra başka biri aynı sorunla geldi. Ben o arada yöntemi bulmuştum yöntemde TWRP'den yüklenen bir root vardı onun TWRP'den silinmesi gerekşyordu. Bende sonunda bu sorundan kurtuldum tam düzelteyimderken bu cihazdada TWRP yok. Sonra ben yine mal gibi Magisk indirip bu sefer Zygisk'i açmayı denedim yine yeniden başlatmamı istedi bende dedimki aha şimdi naneyi yedik. Yeniden başlattı ve bam. Yok. TWRP olmadığı için hızlıca yazılımda attamadığımdan kadın beklemeden götürdü tamirciye. Neyse asıl konum şu ki ben sizden şunu öğrenmek istiyorum. Acaba rootun nereden yüklendiğini nasıl öğrenebilirim? Ya da bu sorunun çözümü var mı? Yardım edebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı