Xiaomi'nin yazılımı kötü mü?

lieys

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba, bu yazılım olayı her telefon için geçerli mi? Xiaomi 14 Ultra Redmi 14 vs. sizin MIUI 14 HyperOS 1.0 2.0 hakkında düşünceleriniz görüşleriniz fikirleriniz nedir? Sizce sırf yazılımdan dolayı Xiaomi telefon alınmaz mı? Sizin yazılımdan dolayı delirdiğiniz sinir krizi geçirdiğiniz kafayı yediğiniz vs. ne şikayetiniz oldu neler yaşadınız? Merak ettim.

Merhaba, bu yazılım olayı her telefon için geçerli mi? Xiaomi 14 Ultra Redmi 14 vs. sizin MIUI 14 HyperOS 1.0 2.0 hakkında düşünceleriniz görüşleriniz fikirleriniz nedir? Sizce sırf yazılımdan dolayı Xiaomi telefon alınmaz mı? Sizin yazılımdan dolayı delirdiğiniz sinir krizi geçirdiğiniz kafayı yediğiniz vs. ne şikayetiniz oldu neler yaşadınız? Merak ettim.

HyperOS 2.0 ile sistem daha akıcı bir hale geldi ve birçok açık kapatıldı POCO X6 Pro cihazımda. Bence alınır açıkçası.

Reklamlar olmasa aslında diğer OS'ların yanında sırıtmaz, Xiaomi haterlarının en büyük kozu reklamlardır.

Bir ara MIUI 8 ve MIUI 9 kullanmıştım mi 6 telefonumda o aralar Xiaomi Türkiye de pek bilinen markalardan değildi ama bana göre Android'ler içinde o sıralar en iyi OS'a sahipti özellikle o zamanlarda arayüzünde reklam söz konusu değildi ve şimdi ki gibi gereksiz birçok araç ve yazılımları yoktu gayet sade ve düzenliydi uygulama simgeleri bile MIUI 10'dan sonra bozuldu kötü bir hal aldı sonrasında mi 9'a geçtiğimde MIUI'nin eski sürümlerinin ne kadar stabil ve sadece gerekli olan yazılımları barındırdığını anlamıştım. Bence şu anki HyperOS ise MIUI'nin devamı niteliğinde.

Evet kötü. Yazilimi Samsung'un One UI ina, OnePlus'in OxygenOS'una ya da iqoo ya göre daha ağır ve agresif. Uzun ömürlülük açısından iyi degil.

Bence Android cihazlarda zirve telefonu Xiaomi üretiyor 14 Ultra, S24U'dan da daha iyi (tabii bu benim görüşüm sizi bilmem) bana kalırsa tek sorunu Instagram kalite kaybı.

Xiaomi üst segmentte hiçbir zaman Samsung'un, IPhone'un onüne gecmedi hatta ve hatta cihazlari iqoo ve OnePlus'tan daha kötü. Xiaomi ülkemizde bir zamanlar F/P telefon olarak görüldüğü için bu kadar ünlendi. Kalite ve yazilim olarak asla bir Samsung seviyesinde degil.

Evet kötü. Yazilimi Samsung'un One UI ina, OnePlus'in OxygenOS'una ya da iqoo ya göre daha ağır ve agresif. Uzun ömürlülük açısından iyi degil.

Xiaomi üst segmentte hiçbir zaman Samsung'un, IPhone'un onüne gecmedi hatta ve hatta cihazlari iqoo ve OnePlus'tan daha kötü. Xiaomi ülkemizde bir zamanlar F/P telefon olarak görüldüğü için bu kadar ünlendi. Kalite ve yazilim olarak asla bir Samsung seviyesinde degil.

14 Ultra S24U'dan açık ara çok daha akıcı. Türkiye'de Redmi algısından dolayı bu kadar kötüleniyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı