Rehber XiaoMiToolV2 ile ROM Atma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yurtdışı cihazım var bu işlemi yaptığım zaman IMEI gider mi?
Bir de ses aramalarını kayıt eden bir rom vardı onun indirme linki elinizde mevcut mu?

Yurtdışı cihazım var bu işlemi yaptığım zaman IMEI gider mi?
Bir de ses aramalarını kayıt eden bir rom vardı onun indirme linki elinizde mevcut mu?
IMEI gitme ihtimali var. TWRP yüklüyse EFS yedeği alarak yine de bunun önüne geçilebilir.
IMEI atılan cihazlar için ROM atma videoları var, onlara bakmanızı tavsiye ederim.

Endonezya ROM indirmeniz lazım. Cihaz modelinize göre dosyayı bulursunuz.

En ufak bir hatada cihaz brick oluyor telefoncuya verip batarya sök tak veya kendi aralarına hesap girişli Premium yazılımlarla cihazı kurtarıp IMEI atabiliyorlar. Tecrübeyle sabittir. Adam cihazın sadece Bootloader kilidi açıkken TWRP falan hiç girmeden doğrduan com portunu açıp IMEI kaydetti üzerine MIUI kendim ota güncellemesinde dahi sorun vermedi cihaza IMEI gömüldü root falan olmadan tertemiz oldu. Ama bu işleme 400TL bayıldım çünkü kendim denedim bu yolu başarısız oldum. İşin ilginci aynı yöntemle başka cihazda aynı gün sorun yaşamadım. Kısaca dikkatli olun riski de unutmayın.

Hocam yüklemeyi yaptım, cihazı fastboot'a attı ve cihazın fastboot'ta olduğu kontrol ediliyor gibi bir yazı çıktı. Ardından "adb execution exception waiting device active timed out" hatası aldım. Çözümünü biliyor musunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…