Xiaomi'yi seviyor musunuz?

MIUI 10'dan sonra her güncelleme ile yazılımı kötüleşen, sırf yazılımından dolayı çoğu modelini önermediğim bir markadır.

İstisna modeller (Xiaomi Poco X3 Pro, Mi 10T Pro gibi) dışında Xiaomi alınmasını kesinlikle tavsiye etmiyorum. Her ne kadar kağıt üzerinde güzel cihazlar olsada yazılım olarak rezalet.

Pil performansı dışında zerre sevmiyorum. Arayüz ve yazılımsal sorunlardan geçilmiyor. Kullandığım en kötü telefon.

Ama yazılım değişir hocam, donanım değişir mi?

Xiaomi Mi Band 4 kullandım 1-2 sene boyunca. Sebebini anlamadığım halde bozuldu, tarihin geriye alınması vs. gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama yazılım değişir hocam, donanım değişir mi?
Yazılımın düzeleceği hakkında net bir şey yok, MIUI 12.5 ile düzeltilecek de düzeltilecek ama bir şey göremedik daha...

Custom ROM atılma imkanı varsa Xiaomi öneririm zaten.

Telefonların Bootloader kilidi açılabiliyor ve Custom ROM desteği çok iyi bu yüzden Xiaomi'yi seviyorum.

1-Her gün farklı telefon tanıtıyorlar tabii değeri düşer ama 700 biraz abartı olmuş
2-11 yaşındaki 4S getirsen o da donar. SM8150'nin kascağını düşünmüyorum.
3-4 yıl Mi Band 2 kullanan biri olarak söylüyorum hala ilk günkü kordonunda.
Tesis avcılar'da açıldı Redmi 9C üretiyor(bizde alacaktık sanki Redmi 9C'yi)
Biz nedense firmayı sadece telefon üretiyor diye eleştiriyoruz gayet iyi iş çıkaran bir firma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…