Xiaomi'yi seviyor musunuz?

Ürettiği giyilebilir cihazlar gerçekten fiyat/performans açısından kullanıcıyı tatmin ediyor. Telefona gelecek olursak, alınmaz demiyorum ama şu an alınmaz diyorum. Belki ileride olur da MIUI adam akıllı bir şeye benzer o zaman tercih edilebilir.

Bu zamana kadar hep ZamZung kullandım, S7 Edge, S8 Plus, A71 alayı güzel telefonlardı ama güncelleme desteği erken sonlanıyor özellik olarak bir üst android sürümüne geçebilecekken bilerek geçirilmiyor yavaşlatılıyorlar ve fiyatları çok uçuk. İlk defa Xiaomi 10T 128GB aldım telefon adeta uçuyor, ben memnunum alalı 2 ay oldu banamısın demiyor kamerası çok iyi oyunlarda kaymak gibi kutudan ekran koruyucu jelatinli ve kılıfıyla geliyor şarjı marjı bunları anlatmicam bile mükemmel. Tek kötü yanı biraz ağır uzun kullanımlarda el yoruyor. Bu özelliklerde ZamZung alsam muhtemelen 1.5-2 katı para öderdim.

Redmi Note 9S'im var ve gayet memnunum. Isınma problemi yok, şarj desen normal kullanımda (insta, whatsapp, twitter, youtube) 2 gün götürüyor. Sadece tek sıkıntısı MIUI optimizasyonu. O da olmasa efsane telefon.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı