Xigmatek EN42296 Apache Plus 12cm CPU Fan en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Bu fan 21 dB imiş aklım gitmiyor değil. Neyse başlıkta dediğim fan sessiz midir? Intel stok fanlardan sessiz ise alacağım. CPU fanım bozuk çok hızlı çalışıyor.
Xigmatek EN42296 Apache Plus 12cm CPU Fan en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Bu fan 21 db imiş aklım gitmiyor değil. Neyse başlıkta dediğim fan sessiz midir? Intel stok fanlardan sessiz ise alacağım. CPU fanım bozuk çok hızlı çalışıyor.
Şükret ben 1 TL ye ufak bir şırınga macun aldım 3 senedir kullanıyorum yeni bitti.
Snowman M.200 sessiz mi diye başlık açıyorum. Değiştiriliyor adı.
Ses sorunu çözüldü yeni Snowman M200 fan ile. Oldukça sessiz çalışıyor. Teşekür ederim yardımlarınız için. Görüntüsüde çok şık. Boşda 25-28 derece arası geziyor içinde gelen macun ile. Yükte ise 40 dereceyi geçmedi.
Konuyu hortlatıyorum ama. İşlemci güzel ama içinden çıkan macun rezalet başka macun ile denemekte fayda var elimde olmadığı için yarın gidip macun alacağım bakalım derece fark edecek mi?
Konuyu hortlatıyorum ama. İşlemci güzel ama içinden çıkan macun rezalet başka macun ile denemekte fayda var elimde olmadığı için yarın gidip macun alacağım bakalım derece fark edecek mi?
M.200 kullanıyorum hocam bugün Xigmatek aldım ama içinden çıkan macun iyi çıkmadı M.200 de boşta 20 25 derece alıyorum Xigmatek ile 30 35 oldu oyunlarda bile sıcaklık arttı M.200'e geri döndüm.