Xigmatek Assasin Black Edition Tauro 80plus 700w Kasanın Ön Tarafındaki Gizli Fan Yeri

Regalbeyin

Hectopat
Katılım
13 Temmuz 2013
Mesajlar
599
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yaklaşık 10 ay önce Xigmatek assasin black edition tauro kasaya bir sistem dizdim. Sistem dizerken vatanbilgisayardaki yetkili bir tane fan daha gerektiğini yoksa ısınma problemi yaşayabileceğimi söyledi. Bende bir tane daha fan aldım. Ancak eve geldiğimde kasanın fanını göremedim. Sadece 1 tane vardı. O da arka taraftaydı. 6 ay önce Xigmatek üzerine dizdiğiniz sistemde sizin de fan yerini benim gibi göremediğinizi fark ettim. Dün bilgisayarı kurcalarken ön tarafının çıkabildiğini fark ettim. Çıkardığımda orada aldığım fan bana bakıyordu.

Kasanın önü

imgur: the simple image sharer

Ön tarafı açılan kasanın genel görünümü

imgur: the simple image sharer

Gizlenmiş kasa fanı

imgur: the simple image sharer

Harddisk ve bir tane daha kasa fanının konulabileceği yer

imgur: the simple image sharer

Kasanın iç tarafından harddisk ve alt tarafında resimde gözükmeyen kablolar

imgur: the simple image sharer

Resimler çok kaliteli değil bu yüzden size biraz sonra anlatacağım sorunumu inşallah anlarsınız. İç tarafından harddiskin altında diğer harddisklerin ve ssdlerin montajı için olan yerde montajdaki kablolar saklanmış durumda. Şimdi onun hemen arka tarafında gizlenmiş olan kasa fanı var. Bu durumda kasa fanının işlevini azaltır mı bu kablolar ?

Yardım edebilecek biri var mı ?
 
Aynı şekilde Corsair 200R kasada var. Ön kısımda bir adet fan var ve onun altına bir adet daha takılabiliyor ve bunu bilmeyen eminim çok kişi vardır. Yani toplamda 8 adet fan takılabiliyor.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı