Arkadaşlar biraz fiyat/performans olarak fazla maliyetli olmadan 700 lirayı geçmeyecek sıvı soğutma arıyorum bir müddettir. Aslına bakarsanız hemen alacak da değilim. Ama araştırıyorum, uygun zamanda gidip sadece alacağım. İncelediğim ürünler:
-Cooler Master Masterliquid 240 Lite
-Cooler Master ML240L
-Xigmatek Aurora 240
Bu ürünlerden şu an en yakın bulduğum 240 Lite ve Aurora 240. Aurora 240 Sıvı soğutma sizce alınır mı? Kullanan varsa veyahut çevresinde deneyimlemiş kişilerden dönüş sağlayabilirler mi? Enteresandır doğru düzgün bir inceleme de bulamadım. Teknik olarak çok iyi bir ürüne benziyor. Ses veyahut RGB takıntım yok sadece işlemcim iyi soğusun istiyorum. Teşekkürler.
Xigmatekmarka ne kadar soğutma ürünü geçtiyse elime hepsi bir iki söküp takma sonrasında pert oldu. Haricen fanları güzel ama. Bu lise te CM tavsiye ederim. En ucuz CM bile Xigmatek donanımdan daha iyi dir kanımca.
Cooler Master güzel soğutma konusunda, fanları az sıkıntı ama soyleyim. Tabi şu var servisi çok iyi benim fanlar sıkıntı cıktı yollayın değişelim diyor.
Cooler Master güzel soğutma konusunda, fanları az sıkıntı ama soyleyim. Tabi şu var servisi çok iyi benim fanlar sıkıntı cıktı yollayın değişelim diyor.
O sesin çıkması normal bende de çıkıyor da hiç o RPM'e gelmedi ben 900'de çalıştırıyorum. Boşta 30 derece yükte 40-45 derece oluyor. Çok iyi bir soğutmaya sahip bence. CM 24* modeli bende ki. Tavsiye ederim.
O sesin çıkması normal bende de çıkıyor da hiç o RPM'e gelmedi ben 900'de çalıştırıyorum. Boşta 30 derece yükte 40-45 derece oluyor. Çok iyi bir soğutmaya sahip bence. CM 24* modeli bende ki. Tavsiye ederim.