Xigmatek Aurora 240 kumandasız nasıl kontrol edilir?

halyeeyo

Decapat
Daha fazla  
Xigmatek Aurora 240 sıvı soğutmam var kasada. Daha bugün elime aldım kasayı kasa 2. el başka yerden yollandı. Adama sorduğum zaman taşınma durumu falan filan olmuş kumandayı kaybettim dedi. Nasıl düzeltebilirim ışık problemini? Bende olan RGB kumandayla olmuyor. Yazılımla falan halledilir mi?

Xigmatek Aurora 240 sıvı soğutmam var kasada. Daha bugün elime aldım kasayı kasa 2. el başka yerden yollandı. Adama sorduğum zaman taşınma durumu falan filan olmuş kumandayı kaybettim dedi. Nasıl düzeltebilirim ışık problemini? Bende olan RGB kumandayla olmuyor. Yazılımla falan halledilir mi?
Anakartiniz nedir?

Özelliklerine baktığımda Rainbow yazıyor. Yani kumandayla değiştirilebilir değil demek genelde bu. Fanlara gücü verdiğin anda otomatik yanıyorlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ama ürün bu videdakiyse evet bir kumanda çıkıyor. Ama kontrolcü üzeinde de butonlara basarak değiştirilebilir. Xigmate'e mail atmayı deneyebilir veya yeni bir kontrolcü alarak eskisini onunla değiştirebilirsin. Bir ihtimal kontrolcünün ana kartan kontrol edilebilme özelliği varsa ve ana kartın 5v 3pin ARGB girişine sahipse o zaman orada ana kart yazılımıyla da kontrol edilebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı