Tolga Fırat Decapat Katılım 5 Ekim 2019 Mesajlar 239 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2019 #1 Kasa değiştirmeyi düşünüyorum. Xigmatek Beast RGB ve yanında 650W +80 PSU var. Kasa sizce nasıldır?
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 23.081 Makaleler 14 Çözümler 129 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 24 Kasım 2019 #2 Almanı önermiyorum, Xigmatek marka PSU Rampage'den farksız. Güç kaynağı ve Kasa için Maksimum bütçen nedir? Artı 0 Eksi
Almanı önermiyorum, Xigmatek marka PSU Rampage'den farksız. Güç kaynağı ve Kasa için Maksimum bütçen nedir?
KS KS Tolga Fırat Decapat Katılım 5 Ekim 2019 Mesajlar 239 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2019 #3 Şuan vatan bilgisayarda indirimde olduğu için sordum. Dikkatimi çekti çünkü uygun fiyatlı. Bütçe 600 TL. Neden önermiyorsunuz? Artı 0 Eksi
Şuan vatan bilgisayarda indirimde olduğu için sordum. Dikkatimi çekti çünkü uygun fiyatlı. Bütçe 600 TL. Neden önermiyorsunuz?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.345 Makaleler 42 Çözümler 276 24 Kasım 2019 #4 560TL'ye Corsair Spec Delta var o daha iyi duruyor. CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-DELTA 80PLUS 550W RGB FANLI MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-DELTA 80PLUS 550W RGB FANLI MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Artı 0 Eksi
560TL'ye Corsair Spec Delta var o daha iyi duruyor. CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-DELTA 80PLUS 550W RGB FANLI MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-DELTA 80PLUS 550W RGB FANLI MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
2 231981 Kilopat Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 4.814 Makaleler 1 Çözümler 10 24 Kasım 2019 #5 Adam Xigmatek'e Rampage kalitesinde dedi ya Artı 0 Eksi
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 23.081 Makaleler 14 Çözümler 129 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 24 Kasım 2019 #6 Tolga Fırat dedi: Şuan vatan bilgisayarda indirimde olduğu için sordum. Dikkatimi çekti çünkü uygun fiyatlı. Bütçe 600 TL. Neden önermiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... İçinden X-Power 650W PSU çıkıyor, Çok fazla kişinin sistemini yaktı COOLER MASTER MASTERBOX MB501L 600W CARBON DİZAYN 1x120mm LED FAN MidT ATX KASA - Vatan Bilgisayar Bunu alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Tolga Fırat dedi: Şuan vatan bilgisayarda indirimde olduğu için sordum. Dikkatimi çekti çünkü uygun fiyatlı. Bütçe 600 TL. Neden önermiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... İçinden X-Power 650W PSU çıkıyor, Çok fazla kişinin sistemini yaktı COOLER MASTER MASTERBOX MB501L 600W CARBON DİZAYN 1x120mm LED FAN MidT ATX KASA - Vatan Bilgisayar Bunu alabilirsiniz.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.345 Makaleler 42 Çözümler 276 24 Kasım 2019 #7 Rampage kadar kötü değil ama bir FSP, Seasonic ve Corsair de değil yani. Artı 0 Eksi
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 23.081 Makaleler 14 Çözümler 129 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 24 Kasım 2019 #8 231981 dedi: Adam Xigmatek'e Rampage kalitesinde dedi ya Genişletmek için tıkla... Güç kaynağı konusunda Rampage'den farksız, Şikayet'lerini kontrol et bakalım. PSU hariç diğer her bileşeni gayet güzel, Ancak PSU'su alınmaz. Artı 0 Eksi
231981 dedi: Adam Xigmatek'e Rampage kalitesinde dedi ya Genişletmek için tıkla... Güç kaynağı konusunda Rampage'den farksız, Şikayet'lerini kontrol et bakalım. PSU hariç diğer her bileşeni gayet güzel, Ancak PSU'su alınmaz.
2 231981 Kilopat Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 4.814 Makaleler 1 Çözümler 10 24 Kasım 2019 #9 Motionless IN White dedi: Güç kaynağı konusunda Rampage'den farksız, Şikayet'lerini kontrol et bakalım. PSU hariç diğer her bileşeni gayet güzel, Ancak PSU'su alınmaz. Genişletmek için tıkla... Bu devirde Cougar PSU bulunursa alın stok yapın. Bende var senelerdir kullanıyorum hala tık yok çok sağlam. Artı 0 Eksi
Motionless IN White dedi: Güç kaynağı konusunda Rampage'den farksız, Şikayet'lerini kontrol et bakalım. PSU hariç diğer her bileşeni gayet güzel, Ancak PSU'su alınmaz. Genişletmek için tıkla... Bu devirde Cougar PSU bulunursa alın stok yapın. Bende var senelerdir kullanıyorum hala tık yok çok sağlam.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 23.081 Makaleler 14 Çözümler 129 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 24 Kasım 2019 #10 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Technopat'ın videosunda koliden çıkarırken dökülüyordu. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Technopat'ın videosunda koliden çıkarırken dökülüyordu.