@Motionless IN White Yaklaşık 7-8 aydır kasamla birlikte gelen Xigmatek X-Power 650W +80 kullanıyorum. Herhangi bir ses vesaire bir sorun görmedim. Umarımda yaşamam
@Motionless IN White Yaklaşık 7-8 aydır kasamla birlikte gelen Xigmatek X-Power 650W +80 kullanıyorum. Herhangi bir ses vesaire bir sorun görmedim. Umarımda yaşamam
Neyse hocam, Alıyorsan al umarım başın ağrımaz. Daha kaliteli Güç kaynaklı Kasa'lar varken şahsen ben tercih etmezdim, Sahte 80+ Sertifikası var diyorlar.
Note: The PSU Tier List has been migrated to a new thread: https://linustechtips.com/main/topic/1116640-psu-tier-list-40-rev-10/ *** Welcome to the brand new PSU Tier List! Worked on, by @Stefan Payne, @LukeSavenije, and myself. This is a complete overhaul. We'd recommend that if you have a gamin...
Kasadan X-Power çıkıyor, kullandığım PSU'lardan; 2080-1080 Ti gibi yüksek TDP' li kartlarla beraber yüksek güç tüketen kasalarda.
Şuana kadar bir sorun yaşamadık yaklaşık 1 seneyi aşkın günde en az 6-7 saat aktif şekilde.
Tabi öyle çok çok iyi bir PSU değil ama hazır kasalarda alınabilecek bir PSU.
Yine aynı sistemlerde Corsair Cx650- RM750X-H1000 gibi Corsair marka PSU' lar da kullanıyoruz. - Yukarıda Corsair önerdikleri için bu detayı yazıyorum - Şunu diyim Cx serisi bi kasa bulursan al çok iyiler, çok memnunum ama VS serisi Gri olan yani 2019 model olan yeni versiyon dışındakiler kötü, onların zaten yazısı turuncu oluyor.
Yukarıda arkadaşların attığı Tier List' ler referans alınabilir.
Tabi sadece PSU değil Fanlar' da önemli. Corsair kasa' nın Fanların beğenmiyorum. Öbürünü kullanmadım.
600 TL bütçem varsa koy 100 TL Xigmatek Astro 650w al.
Kasadan X-Power çıkıyor, kullandığım PSU'lardan; 2080-1080 Ti gibi yüksek TDP' li kartlarla beraber yüksek güç tüketen kasalarda.
Şuana kadar bir sorun yaşamadık yaklaşık 1 seneyi aşkın günde en az 6-7 saat aktif şekilde.
Tabi öyle çok çok iyi bir PSU değil ama hazır kasalarda alınabilecek bir PSU.
Yine aynı sistemlerde Corsair Cx650- RM750X-H1000 gibi Corsair marka PSU' lar da kullanıyoruz. - Yukarıda Corsair önerdikleri için bu detayı yazıyorum - Şunu diyim Cx serisi bi kasa bulursan al çok iyiler, çok memnunum ama VS serisi Gri olan yani 2019 model olan yeni versiyon dışındakiler kötü, onların zaten yazısı turuncu oluyor.
Yukarıda arkadaşların attığı Tier List' ler referans alınabilir.
Tabi sadece PSU değil Fanlar' da önemli. Corsair kasa' nın Fanların beğenmiyorum. Öbürünü kullanmadım.
600 TL bütçem varsa koy 100 TL Xigmatek Astro 650w al.