jessepinkman26 Femtopat Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #1 Aldığımdan beridir LED tuşu çalışmıyor. Bir arkadaşım LED kablosunu anakarta bağlamadığın içindir diyor. Eğer yanlış yere takarsan anakart yanar diyor. Nasıl yapıldığını bilen var mı?
Aldığımdan beridir LED tuşu çalışmıyor. Bir arkadaşım LED kablosunu anakarta bağlamadığın içindir diyor. Eğer yanlış yere takarsan anakart yanar diyor. Nasıl yapıldığını bilen var mı?
Çözüm Marix 6 Haziran 2024 LED'leri açıp kapatamazsınız. Kasanın modelinde bile sabit Rainbow fanlı diye belirtiyor. Kasada neden ARGB veya RGB fan olmamasına rağmen LED butonu olduğunu üretici firmaya sormak lazım.
LED'leri açıp kapatamazsınız. Kasanın modelinde bile sabit Rainbow fanlı diye belirtiyor. Kasada neden ARGB veya RGB fan olmamasına rağmen LED butonu olduğunu üretici firmaya sormak lazım.
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.329 Çözümler 951 6 Haziran 2024 #2 Kasada Rainbow fan olduğu yazıyor, yani renkleri sabit, kontrol edilemez, bu yüzden LED butonu boşta. Artı 0 Eksi
Kasada Rainbow fan olduğu yazıyor, yani renkleri sabit, kontrol edilemez, bu yüzden LED butonu boşta.
KS KS jessepinkman26 Femtopat Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #3 Marix dedi: Kasada Rainbow fan olduğu yazıyor, yani renkleri sabit, kontrol edilemez, bu yüzden LED butonu boşta. Genişletmek için tıkla... Ben sadece LED ışığını açıp kapatmak istiyorum. Eğer LED tuşu bir işe yaramayacaksa neden oraya eklemişler peki? Tuşun boşta olduğuna %100 emin misin? Artı 0 Eksi
Marix dedi: Kasada Rainbow fan olduğu yazıyor, yani renkleri sabit, kontrol edilemez, bu yüzden LED butonu boşta. Genişletmek için tıkla... Ben sadece LED ışığını açıp kapatmak istiyorum. Eğer LED tuşu bir işe yaramayacaksa neden oraya eklemişler peki? Tuşun boşta olduğuna %100 emin misin?
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.329 Çözümler 951 6 Haziran 2024 #4 LED'leri açıp kapatamazsınız. Kasanın modelinde bile sabit Rainbow fanlı diye belirtiyor. Kasada neden ARGB veya RGB fan olmamasına rağmen LED butonu olduğunu üretici firmaya sormak lazım. Artı 0 Eksi Çözüm
LED'leri açıp kapatamazsınız. Kasanın modelinde bile sabit Rainbow fanlı diye belirtiyor. Kasada neden ARGB veya RGB fan olmamasına rağmen LED butonu olduğunu üretici firmaya sormak lazım.
KS KS jessepinkman26 Femtopat Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #5 Marix dedi: LED'leri açıp kapatamazsınız. Kasanın modelinde bile sabit Rainbow fanlı diye belirtiyor. Kasada neden ARGB veya RGB fan olmamasına rağmen LED butonu olduğunu üretici firmaya sormak lazım. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkürler. Artı 0 Eksi
Marix dedi: LED'leri açıp kapatamazsınız. Kasanın modelinde bile sabit Rainbow fanlı diye belirtiyor. Kasada neden ARGB veya RGB fan olmamasına rağmen LED butonu olduğunu üretici firmaya sormak lazım. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkürler.