Xigmatek Cockpit 2. eli ne kadar eder?

Makaleler
4
Yer
Mersin
Kasa 1 aylık. Kutu vs. içerik eksiksiz. Satışa ne kadardan konulsa uygundur?

Kasa ile sıkıntı yaşadığından ve iade edemediğinden dolayı mı soruyorsun? Aynısından almayı düşünüyorum ben de ondan soruyorum.

Kasa ile sıkıntı yaşadığından ve iade edemediğinden dolayı mı soruyorsun? Aynısından almayı düşünüyorum ben de ondan soruyorum.
Arkadaş sistem toplamıştı o zaman. Kasayı alma dediğim halde almış ve beğenmemişti o yüzden satıp başka bir şey bakacaktı. Şahsen ben 0 kasaya kampanya dahilinde bile 350-400 liradan fazla vermeyi düşünmem. Belki 10 sene HAF 912 kullandım. Kullandığım fanlar da iyiydi ve hiç ısınma sorunu yaşamadım. Sağını solunu yamulttuğum için kampanyadan 300 liraya MSI MAG Vampiric 010M aldım onu kullanıyorum şimdi. Allah göstermesin bu kasaya bir şey olursa da yine bakacağım ilk kasa 2. el HAF 912 olur.

Arkadaş sistem toplamıştı o zaman. Kasayı alma dediğim halde almış ve beğenmemişti o yüzden satıp başka bir şey bakacaktı. Şahsen ben 0 kasaya kampanya dahilinde bile 350-400 liradan fazla vermeyi düşünmem. Belki 10 sene HAF 912 kullandım. Kullandığım fanlar da iyiydi ve hiç ısınma sorunu yaşamadım. Sağını solunu yamulttuğum için kampanyadan 300 liraya MSI MAG Vampiric 010M aldım onu kullanıyorum şimdi. Allah göstermesin bu kasaya bir şey olursa da yine bakacağım ilk kasa 2. el HAF 912 olur.
Bu kasayı aklımda bulunduracağım, teşekkür ederim.

Kasa 1 aylık. Kutu vs. içerik eksiksiz. Satışa ne kadardan konulsa uygundur?

Bu kasa kötümü şimdi PSU'su güvenilir mi?

Sistemim.
ASUS TUF 1660 Super.
Ryzen 5 3600X.
2x8 3200 RAM.
ASUS TUF B450 PRO.
Kasa ve PSU olarak hava akımı iyi gibi gördüğüm
.
Bu kasayı almak istiyorum içindeki güç kaynağı güvenilir mi sistemimi çöp etmez umarım.
X-Power (series gibi bir şey yazıyordu zarzor görebildim) 700W 80+ Xigmatek bir PSU var içinde.
X-Power 700W diye bir PSU varmış. Muhtemelen Xigmatek marka. Ne kadar güvenilir bilemem

Sistemim.
ASUS TUF 1660 Super.
Ryzen 5 3600X.
2x8 3200 RAM.
ASUS TUF B450 PRO.
Kasa ve PSU olarak hava akımı iyi gibi gördüğüm
.
Bu kasayı almak istiyorum içindeki güç kaynağı güvenilir mi sistemimi çöp etmez umarım.
X-Power (series gibi bir şey yazıyordu zarzor görebildim) 700W 80+ Xigmatek bir PSU var içinde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı