Psychober Centipat Katılım 7 Şubat 2020 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2020 #1 Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11 Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Bu linkteki PSU güvenilir mi? Eğer öyleyse ona göre alacağım da. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mart 2020
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11 Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Bu linkteki PSU güvenilir mi? Eğer öyleyse ona göre alacağım da.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 14 Mart 2020 #2 Ses sorunu dışında bir sorunu görmedim. Sistem nedir?
Psychober Centipat Katılım 7 Şubat 2020 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2020 #3 enes.wtp dedi: Ses sorunu dışında bir sorunu görmedim. Sistem nedir? Genişletmek için tıkla... Gigabyte A320 m-h R5 1600 Radeon RX580 8 GB 8 GB RAM 1TB HDD Ranker Orion kasa PSU'yu düşünüyorum sadece. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mart 2020
enes.wtp dedi: Ses sorunu dışında bir sorunu görmedim. Sistem nedir? Genişletmek için tıkla... Gigabyte A320 m-h R5 1600 Radeon RX580 8 GB 8 GB RAM 1TB HDD Ranker Orion kasa PSU'yu düşünüyorum sadece.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 14 Mart 2020 #4 @Psychober sistem için oldukça yeterli. Alabilirsiniz, GameTech, Gamepower, Rampage gibi kalitesiz değildir.
@Psychober sistem için oldukça yeterli. Alabilirsiniz, GameTech, Gamepower, Rampage gibi kalitesiz değildir.
Psychober Centipat Katılım 7 Şubat 2020 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2020 #5 enes.wtp dedi: @Psychober sistem için oldukça yeterli. Alabilirsiniz, GameTech, Gamepower, Rampage gibi kalitesiz değildir. Genişletmek için tıkla... ses sorunundan bahsetmiştiniz çok fazlamı ses veriyor dışarıya
enes.wtp dedi: @Psychober sistem için oldukça yeterli. Alabilirsiniz, GameTech, Gamepower, Rampage gibi kalitesiz değildir. Genişletmek için tıkla... ses sorunundan bahsetmiştiniz çok fazlamı ses veriyor dışarıya
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 14 Mart 2020 #6 @Psychober 3 tane aynı model ile karşılaştım ama sadece 1 tanesinde fan sesi vardı. Ses sorunu kesin olacağını sanmıyorum, kulaklık ile oynayacaksanız bir sorun çıkmıyor.
@Psychober 3 tane aynı model ile karşılaştım ama sadece 1 tanesinde fan sesi vardı. Ses sorunu kesin olacağını sanmıyorum, kulaklık ile oynayacaksanız bir sorun çıkmıyor.