Xigmatek kasanın modeli nedir?

Red Devil bambaşka ya.

Hocam şimdi deneyip geldim kasama tam giriyor hatta 2 parmak boşluk kalıyor.

Sorun yok hocam değiştirebilirim üstelik RX 7800 XT'yi öneriyorsanız ekran kartını iade edebilirim. Zaten çok kötü kargolanmıştı.

Çok yanlış bir seçim yapmışsınız. O bütçede kalitelisinden RX 7800 XT çıkıyor. Paranızı çöpe atmasaydınız keşke.

Hocam bir de RX 6900 XT ile RX 7800 XT testlerine baktım ama RX 6900 XT daha önde gibi ne gibi bir değişim var neden RX 7800 XT daha iyi.

Hocam 6900xt cok guzel kart ama 7800xt varken o fiyata sifir almak pek mantikli kalmiyor. Siz 7800xt alin nitro+ veya red devil modellerinden birini tercih edin. Ama red devil zor sığar kesinlikle yeni kasaya ihtiyaciniz var.

Hocam kafa kafaya gidiyorlar aslinda her test cok farkli sonuclar verebiliyor.

Bu linkten karşılaştırabilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RTX 3090'ında RX 6900 XT'den çok daha iyi olduğunu biliyoruz. Baktığınız video büyük ihtimalle fake.

Aynı şekilde:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben bu kadar fark olduğunu hiç bilmiyordum hocam şimdi iade etsem iade süreci bitene kadar fiyatlarda artış olmaz umarım. Kasım indirimlerinde RX 7800 XT'yi görmüştüm keşke o zaman bu konuşmayı yapsaydık çok pişman oldum şu anda.

Peki hocam işlemciyi R5 5600 olarak seçmiştim G2724D 2K monitörüm var işlemciyi iade edip yükseltmem gerekir mi?

2K'da o işlemci o kartı besleyebilecektir diye düşünüyorum. Sorun yok yani. Zaten 5800X3D almadığınız sürece de 5600'ü iade etmenizin bir mantığı yok.

Ekleme geçeyim, RX 7800 XT yazılım güncellemeleri ile daha fazla performans verecek yani bu fark açılacak.

Hocam hiç hesap etmediğim bir duruma düştüm şu anda kasamın büyük olduğuna ve RX 6900 XT'nin daha iyi olduğuna kendimi inandırmışım ne yapsam bilmiyorum bundan önce de RX6800 almıştım 14 bin TL'ye onu iade edip RX 6900 XT almıştım şimdi de bunu iade edip onu alırsam allak bullak bir durum ortaya çıkacak ve aldıklarımın iadesi bile yapılmadı hala.

Hatayı almadan önce danışmayarak yapmışsınız, kendinizce iş yapmışsınız Benim bu konuda diyebileceğim bir şey yok, sizin seçiminiz artık.

Hatayı almadan önce danışmayarak yapmışsınız, kendinizce iş yapmışsınız benim bu konuda diyebileceğim bir şey yok, sizin seçiminiz artık.

Haklısınız hocam bundan sonra artık bilen birilerinden akıl alarak hareket ederim siz GarajOnline için referans veriyor musunuz?

Hatayı almadan önce danışmayarak yapmışsınız, kendinizce iş yapmışsınız benim bu konuda diyebileceğim bir şey yok, sizin seçiminiz artık.

Hocam bir de bu ekran kartı için sizin önereceğiniz kasa hangisidir acaba?

Son düzenleme:
Haklısınız hocam bundan sonra artık bilen birilerinden akıl alarak hareket ederim siz GarajOnline için referans veriyor musunuz?

Hocam bir de bu ekran kartı için sizin önereceğiniz kasa hangisidir acaba?

Kasa için bütçe?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…